Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 21/6

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 21/6.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις στον επαγγελματικό σου χώρο κι ένα σχέδιό σου θα προχωρήσει γρήγορα. Είναι η ιδανική μέρα για να βρεις τους κατάλληλους «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις χρόνο με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που ήρθε για να μείνει, αρκεί να μην αρχίσεις τις «μεγάλες» δηλώσεις και φοβηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πολύ καλή επαγγελματική είδηση θα σου αναπτερώσει το ηθικό. Είναι σίγουρο, πλέον, ότι υπολογίζουν την καλή σου δουλειά. Η τύχη είναι με το μέρος σου, γιατί έχεις κάνει πολλές θυσίες και το αξίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε κοιτάζει στα μάτια. Αν είσαι ελεύθερος, μην έχεις άγχος, γιατί έρχεται ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αφήσεις κάποιον συνεργάτη ή φίλο να σε εμποδίσει να κερδίσεις «συμμαχίες» για ένα καινούριο σου σχέδιο. Να χρησιμοποιήσεις όλη σου τη διπλωματία, προς κάθε κατεύθυνση, γιατί είναι μια μέρα που θα κερδίσεις πολύ περισσότερα απ’ όσα περίμενες. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα πάνε καλά στα αισθηματικά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, αφήνεσαι στη γοητεία ενός νέου προσώπου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις ετοιμάσει κάτι καλό στη δουλειά. Πρέπει όμως να προσηλωθείς σε αυτό και να μην κινηθείς χωρίς σχέδιο. Άκου έναν έμπειρο συνεργάτη σου και φτιάξτε μαζί ένα πλάνο. Είναι η κατάλληλη μέρα για να κερδίσεις συμπάθειες. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς ένα ωραίο βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας ερωτικός αιφνιδιασμός πετυχαίνει. Μόνο μην είσαι γκρινιάρης.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αρκεί να συνεργάζεσαι με τους γύρω σου κι αυτούς που εσύ έχεις επιλέξει. Ένα σχέδιό σου θα προχωρήσει μόνο με ομαδική συνεργασία. Μην εμπιστευτείς κάποιον που προσπαθεί να διαβάλει ένα συνεργάτη σου. Το ταίρι σου σε στηρίζει και θα πρέπει να είσαι ευγνώμων. Αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεις δυνατό ταίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα βοηθάει, όπως και οι άνθρωποι που είναι γύρω σου, να επιλύσεις οικονομικά θέματα. Ζήτα τους βοήθεια χωρίς εγωισμούς. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα και θα ξεσπάσει καβγάς. Αν είσαι αδέσμευτος, εμφανίζεται νέα γνωριμία. Ίσως υπάρξει πρόβλημα λόγω δέσμευσης που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Αν σου αρέσει πολύ, πάλεψέ το.

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να προσέξεις τα οικονομικά σου στη δουλειά, αλλά και να βρεις νέες πηγές εσόδων. Όμως, μια επιτυχία θα σου αναπτερώσει το ηθικό. Προχώρα δυναμικά χωρίς να αμφιταλαντεύεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, τα πας καλά, αλλά μην αρχίσεις να… λοξοκοιτάς. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις να αφεθείς σε κάτι νέο. Μη γυρνάς στα παλιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην καθυστερήσεις να υπογράψεις μια οικονομική συμφωνία. Ζήτα τη γνώμη ενός καλού σου συνεργάτη και προχώρα δυναμικά. Τα άστρα σήμερα σου δίνουν μια επιπρόσθετη υλική βοήθεια που δεν την περιμένεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε βγάζει από μια δύσκολη θέση, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία θα σε ενθουσιάσει. Προχώρα διερευνητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνεργάτης σου με δύναμη θα στρέψει το κλίμα υπέρ σου και θα κάνεις «σύμμαχο» ακόμα κι έναν ανταγωνιστή. Μην εκπλαγείς αν το όνειρό σου πραγματοποιηθεί πιο γρήγορα απ’ ό,τι περιμένεις, αλλά να έχεις και τα μάτια σου ανοιχτά, για κάποιους που ζηλεύουν. Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια οικονομική πρόταση φαίνεται ενδιαφέρουσα. Μην τη βάλεις στο συρτάρι. Θέσε τους δικούς σου όρους και προχώρα. Στη… βράση κολλάει το σίδερο. Είναι μια καλή μέρα για να πετύχεις αυτό που θέλεις και να κερδίσεις οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στοργή στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην έχεις ανασφάλειες. Αφέσου σε νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκινάς κάτι καλό στη δουλειά σου. Οι ανταγωνιστές σου σε περιμένουν στη γωνία, γι’ αυτό μην ανακοινώνεις πουθενά τα σχέδιά σου μέχρι να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Ήδη έχεις καταφέρει πολλά, γι’ αυτό και σε ζηλεύουν. Αν είσαι δεσμευμένος, αφέσου στο ταίρι σου, που ξέρει να σε κάνει ευτυχισμένο. Αν είσαι αδέσμευτος, γνωρίζεις νέο πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Να μη βγάζεις ανασφάλεια στη δουλειά σου. Όσο κι αν προσπαθήσουν να σου βάλουν τρικλοποδιές, δεν θα τα καταφέρουν, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος σε ό,τι κάνεις. Έχεις «συμμαζέψει» τα οικονομικά σου, οπότε μπορείς να σχεδιάσεις και το ταξίδι που ονειρεύεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει γνωριμία σε μετακίνηση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου