Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 20/6

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 20/6.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Δύσκολη μέρα και είναι πολύ πιθανό κάποιοι να θελήσουν να σε εξαπατήσουν στη δουλειά, οπότε πρόσεχε. Έχεις έξυπνες ιδέες αλλά προφύλαξέ τες από συναδέλφους και συνεργάτες. Αν δεν το κάνεις, θα καρπωθεί την επιτυχία άλλος. Αν είσαι δεσμευμένος απόλαυσε τη θαλπωρή του σπιτιού σου με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην κοιτάξεις κάτι παλιό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είχες στο νου σου μια συνεργασία, αλλά τελικά θα διαπιστώσεις πως δεν ήταν αυτό που φανταζόσουν. Σκέψου πως είναι καλύτερα, καθώς αργότερα δεν θα μπορούσες να κάνεις πίσω. Η μέρα είναι γεμάτη εξαπατήσεις, πρόσεχε. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου δείχνει κατανόηση. Αν είσαι αδέσμευτος προκύπτει νέα γνωριμία, αλλά μην κάνεις όνειρα για κάτι μακροχρόνιο

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην ακούς γνώμες τρίτων που σε βάζουν στην πρίζα για να κάνεις ένα άνοιγμα που θα είναι το βατερλό σου. Θα σε εξαπατήσουν και θα τρέχεις πανικόβλητος. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε έχει ανάγκη. Πέρασε ένα χαλαρό βράδυ μαζί του, χωρίς να κρίνεις τις αδυναμίες του. Αν είσαι αδέσμευτος προσεγγίζεις νέο άτομο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προετοιμάσου για αναποδιές και εξαπατήσεις στη δουλειά που θα σε αποσυντονίσουν. Δες το αλλιώς. Καλό είναι να ξέρεις τι συμβαίνει πραγματικά για να προφυλαχτείς από τις κακοτοπιές. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε γιατί το ταίρι σου νιώθει εγκατάλειψη. Αν είσαι αδέσμευτος θα έρθει νέα γνωριμία, αλλά να αφήσεις τη μουρμούρα γιατί θα δώσεις αρνητική εικόνα.

 

ΛΕΩΝ

Μην τρέφεις ψευδαισθήσεις για συνεργάτη σου που εδώ και καιρό σου δείχνει ότι είναι με το ένα πόδι εδώ και με το άλλο εκεί. Για καλό και για κακό άλλαξε κάποια από τα σχέδιά σου που του είχες εμπιστευθεί – χωρίς καβγά. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε εμπιστεύεται τυφλά. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ψευδαίσθηση που έχεις για τη δουλειά σου θα σε κάνει να ελπίζεις σε λάθος πρόσωπα. Μην πείθεσαι εύκολα και δες τα πράγματα καθαρά. Προφυλάξου γιατί οι ανταγωνιστές σου σε περιμένουν στη γωνία. Άλλαξε σχέδια. Αν είσαι δεσμευμένος όλα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος θα έρθεις κοντά με νέο πρόσωπο, που όμως έχει κρυμμένα μυστικά.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα θελήσεις να λύσεις μια διαμάχη στη δουλειά, αλλά πρόσεξε γιατί θα τα κάνεις χειρότερα. Σου έχουν πει τη μισή αλήθεια οπότε θα βρεθείς ξεκρέμαστος. Μείνε στο παρασκήνιο και σταμάτα να το παίζεις καλός σαμαρείτης. Άλλωστε έχεις πολλή δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος οργάνωσε ρομαντική βραδιά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να μην ανοίγεσαι σε δουλειές που δεν ξέρεις, γιατί σήμερα δεν θα έχεις σωστή κρίση και θα βλέπεις ευκαιρίες εκεί που δεν υπάρχουν. Δώσε προτεραιότητα στους δικούς σου ανθρώπους και λειτούργησε με το ένστικτό σου σε μια αναποδιά. Αν είσαι δεσμευμένος ζέστανε τη σχέση ταχύτατα. Αν είσαι αδέσμευτος πλησιάζεις πρόσωπο που θέλεις με επιτυχία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ρίξου στη δουλειά και τακτοποίησε παλιές εκκρεμότητες. Πρόσεξε γιατί κάποιοι θα θελήσουν να σε αποπροσανατολίσουν και να σου χαλάσουν μια οικονομική συμφωνία για την οποία παλεύεις καιρό. Μείνε προσηλωμένος και ήρεμος. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δημιουργείς προβλήματα στη σχέση σου για ασήμαντες λεπτομέρειες. Αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μη σκεφτείς καθόλου για επαγγελματικά ανοίγματα. Θεωρείς ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες, όμως σου ξεφεύγουν κάποιες λεπτομέρειες που είναι σημαντικές. Επιπροσθέτως, κάποιοι θα σου δώσουν λάθος πληροφορίες. Αν είσαι δεσμευμένος βάλε λίγο ρομαντισμό στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις χωρίς κάτι ιδιαίτερο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα γιατί ένας συνεργάτης σου μπορεί να θελήσει να σου βάλει τρικλοποδιά. Χρησιμοποίησε τους ισχυρούς συμμάχους σου. Μην κάνεις καβγά γιατί ήδη σου έχει κάνει αρκετή ζημιά, οπότε απομόνωσέ τον διακριτικά. Αν είσαι δεσμευμένος προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος ένα φλερτ σε ανεβάζει ψυχικά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μια ανατροπή επαγγελματικού σου σχεδίου δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Άλλωστε το ήξερες ότι ρίσκαρες περισσότερο απ’ ό,τι έπρεπε κι αυτό γιατί ακούς τις γνώμες τρίτων προσώπων και επηρεάζεσαι. Ακολούθησε το ένστικτό σου και κάνε ξανά προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος ζεις στιγμές πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος εμφανίζεται κάτι καλό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου