Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 7/6

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 7/6.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Οι κόποι σου αρχίζουν και αποδίδουν. Μην ανησυχείς για κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου – θα δεις πως είναι προς όφελός σου. Μη σκορπίζεσαι αριστερά και δεξιά, περιορίσου στους στόχους σου. Αναμπουμπούλα θα υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το άλλο σου μισό. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις επανασύνδεση με έναν έρωτα που σε απασχολεί ακόμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις ανθρώπους που σε υποστηρίζουν, οπότε ακόμα και μια αναποδιά που είναι στο πρόγραμμα θα την περάσεις ανώδυνα. Μη στενοχωριέσαι γιατί θα έχεις και καλές ευκαιρίες ανάδειξης. Αυτό τον καιρό είσαι μπερδεμένος με πολλές υποχρεώσεις. Ηρέμησε. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις αρμονία στη σχέση σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις αλλά δεν βρίσκεις κάτι ιδιαίτερο. Συνέχισε το ψάξιμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το καλύτερο είναι να μην ανοίξεις κι άλλα «μέτωπα» στη δουλειά. Έχεις πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που «τρέχουν» και θα πρέπει να σκεφτείς πώς να τις κλείσεις. Μη ζητήσεις δανεικά ή πάρεις δάνειο. Στα ερωτικά σου κράτα χαμηλούς τόνους, όσο μπορείς. Αν είσαι αδέσμευτος, «βαριέσαι». Να φλερτάρεις γιατί μόνο ένας έρωτας θα σε ξεσηκώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι που είσαι μέσα στην κατήφεια, σήμερα το… τερματίζεις. Προσπαθείς να καταλάβεις τι φταίει και δεν έχεις περισσότερο κέρδος στη δουλειά. Οι συνεργάτες σου σε βοηθούν, αλλά κι εσύ πρέπει να μετριάσεις τη μουρμούρα. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε έναν καβγά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος ψάχνεις λιμάνι, αλλά με τόση γκρίνια πώς να το βρεις;

ΛΕΩΝ

Κυριαρχεί η ασυνεννοησία στη δουλειά και αυτό σε καταρρακώνει. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και κάνε πράγματα που είναι απαραίτητο να γίνουν. Να δώσεις σημασία σε ένα συνεργάτη σου που πάντα σε… ξελασπώνει. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα την έπαρση, γιατί το ταίρι σου θα τα… πάρει. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις όρεξη για φλερτ και κάτι προκύπτει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα στη δουλειά και μην κυνηγήσεις μια νέα επαγγελματική πρόταση, ακόμα κι αν σου έρθει έτοιμη. Άκου έναν καλό συνεργάτη σου, που ξέρει ότι δεν είναι ώρα για «ανοίγματα». Στα συναισθηματικά σου το πας ένα βήμα παρακάτω (συγκατοίκηση, αρραβώνας, γάμος, παιδί). Αν είσαι αδέσμευτος, μπαίνεις σε μια σχέση με προοπτική.

ΖΥΓΟΣ

Θα δικαιωθείς για κάποια πράγματα για τα οποία πάλεψες στη δουλειά σου, αλλά ταυτόχρονα θα υποστείς μια προδοσία από έναν καλό σου συνεργάτη. Μη χάσεις χρόνο να σκεφτείς τι έφταιξε. Προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα, άκουσέ το. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις ενόχληση από παλιό έρωτα, που όμως στοχεύει μόνο σε ερωτικές στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μη μείνεις στο παρασκήνιο επειδή σε μπλοκάρουν κάποιες φοβίες. Να αναγνωρίσεις τη δύναμή σου και να προχωρήσεις μπροστά επαγγελματικά και προσωπικά. Ήδη οι συνεργάτες σου σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί επιστρέφει ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου και σε διεκδικεί. Μην ενδώσεις. Αντιθέτως, αν είσαι αδέσμευτος, δώσε σημασία σε μια παλιά σου σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Τρέχεις με χίλια», αλλά το αποτέλεσμα που θα εισπράξεις δεν είναι το αναμενόμενο. Η δουλειά θέλει προγραμματισμό και όχι μόνο αισιοδοξία. Ανασύνταξε τις δυνάμεις σου, βάλε προτεραιότητες, κλείσε οικονομικές εκκρεμότητες και προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, κουράστηκες να περιμένεις να σε καταλάβει το ταίρι σου και θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ξανάρθει στο προσκήνιο ένα παλιό σχέδιο με προοπτικές. Μη βιαστείς να πεις το «ναι», γιατί κάποιες παράμετροι έχουν αλλάξει. Μελέτησέ το προσεκτικά και βάλε τους δικούς σου όρους για να είσαι καλυμμένος. Θα έχεις επιτυχία. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις «λιμάνι» και κάτι φαίνεται στον ορίζοντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι φρόνιμο να τα αφήσεις όλα στην τύχη. Φρόντισε να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να είσαι πανέτοιμος για δράση. Έχεις κουραστεί, αλλά η υπεραισιοδοξία σου σου δίνει δύναμη. Μπορείς να κάνεις θαύματα στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, αφήνεσαι στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει γνωριμία μίας βραδιάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Χάνεις ευκαιρίες επαγγελματικά και θα το μετανιώσεις. Καλά σ’ τα λένε οι συνεργάτες σου. Ανέβηκες πάλι στο… συννεφάκι σου και περιμένεις… Η δουλειά σου θέλει ενέργεια, αλλά και προσοχή. Υπάρχουν κάποιοι που δεν βλέπουν με καλό μάτι τις επιτυχίες σου. Είναι πιθανό το ταίρι σου να πληρώσει τις ανασφάλειές σου. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται νέα γνωριμία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου