Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 6/6

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 6/6.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Προσπάθησε να ηρεμήσεις αναφορικά με κάποιες αλλαγές που γίνονται στη δουλειά σου. Η σημερινή Νέα Σελήνη, αν και δεν σε επηρεάζει άμεσα, σου φέρνει μικρές οικονομικές δυσκολίες. Θα τα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τα όποια προβλήματα, γιατί έχεις μάθει να κερδίζεις αγώνες. Αν είσαι δεσμευμένος δώσε σημασία στο ταίρι σου, κι αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις «στρώσει» καλά τα πάντα, αλλά είσαι τύπος που δεν επαναπαύεται. Θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα επαγγελματικά σου και αυτό σημαίνει πως θα δουλέψεις πολύ, ώστε να κερδίσεις παραπάνω πράγματα και «συμμαχίες». Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στο ταίρι σου πόσο το υπολογίζεις με μια πράξη αγάπης. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γρήγορα ερωτική επανασύνδεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη σε ζορίζει ως ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού που είσαι, με προδοσίες στη δουλειά και ανατροπές σε σχέδιά σου, αλλά και ασυνεννοησία. Προχώρα και εμπιστεύσου καλούς συνεργάτες. Προσπάθησε να μη δείξεις εγωιστική συμπεριφορά στον άνθρωπό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, επιτέλους, θα προσέξεις ένα πρόσωπο από το χώρο της δουλειάς. Προχώρα προσεκτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας νέος προγραμματισμός θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις εμπόδια στην εργασία. Μην παραπονιέσαι ότι φταίνε οι συνεργάτες σου και όχι εσύ. Εκτός από γκρινιάρης, γίνεσαι και άδικος τώρα που χρειάζεσαι βοήθεια και στήριξη στα οικονομικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μη χαλάσεις την ερωτική βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις σε ερωτικές ιστορίες που δεν οδηγούν πουθενά από φόβο μη μείνεις μόνος.

ΛΕΩΝ

Θα καταφέρεις να κρατηθείς στο ύψος σου σε μια… στραβή στη δουλειά. Έχεις κάνει την καβάντζα σου, οπότε δεν θα είναι τόσο μεγάλη η ζημιά για σένα. Συνέχισε να δουλεύεις με πάθος. Αν είσαι δεσμευμένος, μια συζήτηση με το ταίρι σου πιθανότατα θα καταλήξει σε καβγά. Μην το κάνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ως ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού, μια λαχτάρα από τη «σκληρή» Νέα Σελήνη θα την πάρεις σε επαγγελματικό ζήτημα. Θα υπάρξει μια ανατροπή σε ένα σχέδιο που «κυνηγάς» εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μην τσακωθείς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σου… χτυπάει την πόρτα μια νέα γνωριμία. Προχώρα αργά και σταθερά.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικές ευκαιρίες έχεις, αλλά με πανικό δεν μπορείς να δεις καθαρά. Κάνε προγραμματισμό. Στηρίξου στο ένστικτο και την εμπειρία που έχεις στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, μη… λοξοκοιτάς, γιατί θα πιαστείς στα πράσα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξομολόγηση. Συνέχισέ το, αν θέλεις σχέση και όχι «παιχνιδάκια». Αλλιώς, ξεκαθάρισε τη θέση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνεις πολλά επαγγελματικά ανοίγματα ταυτόχρονα και αυτό εγκυμονεί κινδύνους για την επιτυχία των σχεδίων σου. Να ακούσεις και τους συνεργάτες σου και μην κρύβεσαι από αυτούς. Τους ξέρεις χρόνια. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ξεκουράζει. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε. Αυτό θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και ίσως σε οδηγήσει σε ένα μεγάλο έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δύσκολη μέρα, με τη Νέα Σελήνη να σε «χτυπάει» κατακούτελα. Κάποιοι θέλουν να σου βάλουν… τρικλοποδιά. Ευτυχώς, με το δυναμισμό σου ίσως προλάβεις να γλιτώσεις κάποια πράγματα. Μια προδοσία συνεργάτη αντιμετώπισέ τη με ψυχραιμία. Η αισιοδοξία σου «αφοπλίζει» εχθρούς. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν είναι καιρός για έρωτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να εμπιστευτείς έναν παλιό συνεργάτη, γιατί έχει κάτι καλό να σου προτείνει στη δουλειά. Μην αγχώνεσαι, γιατί έχεις οικονομική καβάντζα και ό,τι κάνεις, είναι για να πας ακόμα καλύτερα επαγγελματικά. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι κτητικός, κι αν είσαι αδέσμευτος, επικεντρώσου σε μια νέα γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προχώρα με διακριτικό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόσεξε να μην παρεκκλίνεις οικονομικά, επειδή σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου και θέλεις να ικανοποιήσεις όλους αυτούς που σου κλαίγονται. Δεν είναι όλοι ειλικρινείς και εκμεταλλεύονται τον αυθορμητισμό και την καλοσύνη σου. Προγραμματίζεις ένα ταξιδάκι για αναψυχή και δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις κάτι ανέφικτο. Προσγειώσου.

ΙΧΘΥEΣ

Πρόσεξε γιατί η Νέα Σελήνη «χτυπάει» τα οικονομικά σου. Μην κάνεις μεγαλόπνοα επαγγελματικά σχέδια. Ένας συνεργάτης σου θα σου κάνει… νερά και θα καταλάβεις ότι πρέπει να προφυλαχθείς απομακρύνοντάς τον. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, το πρόσωπο που διεκδικείς σου κρύβει πράγματα. Θα πάρεις απογοήτευση, αλλά ευτυχώς είναι νωρίς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου