Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 5/6

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 5/6.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

KΡΙΟΣ

H σημερινή μέρα σού φέρνει την ηρεμία που επιθυμούσες. Τα άστρα είναι ευνοϊκά και οι δουλειές σου γίνονται πιο εύκολα, ενώ θα κλείσεις και μια καλή επαγγελματική συμφωνία Το ταίρι σου σε θαυμάζει και σ’ το δείχνει. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας έρωτας από τα παλιά εμφανίζεται και… φουντώνει ξανά. Θα επιστρέψεις και ίσως βρεις λιμάνι.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μια καλή μέρα να μιλήσεις για δουλειά και να ετοιμάσεις το έδαφος για κάτι καλό που κυνηγάς καιρό. Θα βρεις συνεργάτες που είναι πρόθυμοι να σε στηρίξουν σε οποιοδήποτε τολμηρό εγχείρημα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου κάνει μια ευχάριστη έκπληξη. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία υπόσχεται πολλά. Προχώρα, αλλά μην κάνεις μακρόπνοα σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟI

Ιδανική μέρα για να κλείσεις μια επαγγελματική συμφωνία που επανέρχεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων εκεί που δεν το περιμένεις. Μην ανοιχτείς σε δύο δουλειές. Διάλεξε την καλύτερη με βάση το ένστικτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κοιτάς αριστερά-δεξιά. Το ταίρι σου παραμονεύει. Αν είσαι αδέσμευτος, μην παρασυρθείς από λόγια. Ζήσε απλώς κάτι όμορφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα φέρεις στα… νερά σου ένα δύσκολο ανταγωνιστή. Αυτό σημαίνει ότι θα «χτυπήσεις» μια απαιτητική δουλειά και θα έχεις κέρδος εκεί που δεν το περιμένεις. Μη μουρμουράς και ρίξου στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε να μην απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σου… κλείνει το μάτι. Μη μείνεις απαθής. Προχώρα.

ΛΕΩΝ

Θα καταφέρεις να κλείσεις μια καλή συμφωνία και να βγεις από τη δύσκολη θέση, καθώς τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Η συμβολή ενός συνεργάτη σου θα είναι καθοριστική. Να πεις πολλά «ευχαριστώ» και όχι να θεωρήσεις ότι ήταν υποχρεωμένος να το κάνει. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς ένα ειδυλλιακό βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος, διάλεξε με προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάνεις νέο επαγγελματικό βήμα, που θα σε κάνει να… πετάξεις από χαρά. Πρόσεξε τα ψιλά γράμματα σε μια συμφωνία, ακόμα κι αν σ’ την κάνει ένας πολύ καλός σου συνεργάτης. Ίσως θέλει τη μερίδα του λέοντος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία που θα μείνει.

ΖΥΓΟΣ

Μια νέα συνεργασία είναι προ των πυλών. Αυτό θα σε βοηθήσει να κλείσεις «τρύπες» που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις. Μην αρχίσεις να αμφιταλαντεύεσαι, γιατί θα σε προλάβει στη… στροφή ένας ανταγωνιστής. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και προκύπτει κάτι καλό. Μην παίξεις σε δύο ταμπλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα θα είναι πιο εύκολα, ακόμα και σε ένα θέμα στη δουλειά που χρονίζει. Έτσι θα αλλάξεις διάθεση και θα βγεις από το «καβούκι» σου. Ένας συνεργάτης σου θα προσπαθήσει να σου φέρει εμπόδια, αλλά θα φάει τη… σκόνη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, προτίμησε να χαλαρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πλησιάσεις κάποιο πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να κοιτάς τη δουλειά σου, που πάει καλά. Μην παίρνεις μέρος σε κουτσομπολιά, γιατί μπορεί να μεταφερθούν διαφορετικά και να τσακωθείς. Θα έχεις κέρδος από μια συμφωνία. Μην ξοδεύεις άσκοπα χρήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις ένα ερωτικό βράδυ. Πρόσεξε τις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε… απογειώνει από την πρώτη στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προχώρα στο επόμενο σχέδιό σου, αφού μελετήσεις τις κινήσεις που θα κάνεις και βρεις στήριξη από τα κατάλληλα πρόσωπα. Θα διαπιστώσεις ότι σήμερα θα πείσεις ακόμα και κάποιους που είχαν αμφιβολίες. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις τριβές με το ταίρι σου, αλλά θα τα βρείτε. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις, αλλά δεν θέλεις σχέση. Σε πιέζει η δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί να κάνεις ένα ταξίδι για μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Αυτό θα σου αρέσει, γιατί θα συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς ερωτικά με το ταίρι σου και αυτό σε ανανεώνει. Αν είσαι αδέσμευτος, στόχευσε εκεί που θέλεις και θα πετύχεις στο κέντρο. Είναι κάτι δυνατό.

ΙΧΘΥEΣ

Έχει αρχίσει να αποδίδει μια παλιά σου επένδυση. Τώρα χρειάζεται προσοχή στο επόμενο σχέδιό σου. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν τρίτα πρόσωπα, που δεν βλέπουν με καλό μάτι το ότι, επιτέλους, πέταξες κάποια «βαρίδια» που σε ταλαιπωρούσαν. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, ρώτα τι προθέσεις έχει το πρόσωπο που «βολιδοσκοπείς».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου