Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 4/6

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 4/6.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Έχεις αισιόδοξη διάθεση και νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Αν όχι τα πάντα, βεβαιότατα μπορείς πολλά! Μία οικονομική λύση έρχεται από το πουθενά και αλλάζει θεαματικά πολλά πράγματα στη ζωή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι ξετρελαμένο μαζί σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις κουραστεί, αλλά έρχεται δυνατός έρωτας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στη δουλειά σου θα έχεις επιτυχία λόγω της εργατικότητάς σου και της δημοφιλίας σου. Ο περίγυρός σου σε λατρεύει και σε θαυμάζει. Άσε κάποιους να… βράζουν στο ζουμί τους! Ό,τι και να γίνει, θα έχεις επιτυχία. Ο σύντροφός σου σε έχει «κορόνα στο κεφάλι του». Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ τονώνει την αυτοπεποίθησή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή μέρα για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Εμπιστεύσου έναν καλό συνεργάτη, κλείσε μια συνεργασία και μην ακούς κάποιους που δεν θέλουν την άνοδό σου. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει μεγαλύτερη ελευθερία, όπως κι εσύ. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ευκαιρία για μια επανασύνδεση, αλλά δεν θα διαρκέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα βελτιωθεί η κοινωνική σου ζωή και θα γίνεις πιο εξωστρεφής. Έρχονται ξαφνικά κέρδη από παλιά σου επένδυση. Όμως, μη βιαστείς να πανηγυρίσεις γιατί, αν δεν συνεχίσεις την καλή δουλειά, θα σταματήσει να ρέει… χρυσός από την πηγή. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε πάθος στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, χορταίνεις φλερτ. Διάλεξε με προσοχή.

ΛΕΩΝ

Συνέχισε την καλή δουλειά και κλείσε μια δυο υποθέσεις, γιατί αλλιώς θα έχεις «βαρίδια» σε κάτι καινούριο που ετοιμάζεις. Εμπιστεύσου παλιούς συνεργάτες, γιατί μόνος σου δεν μπορείς να σηκώσεις όλο το βάρος αυτής της δουλειάς. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις μια αισθησιακή νύχτα, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα ψάξεις για μια σταθερή σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κόπιασες για να καταφέρεις να έχεις οικονομική άνεση, αλλά κάποιοι θέλουν να σε κάνουν… σκορποχέρη τάζοντάς σου κέρδη από επιχειρήσεις που δεν γνωρίζεις. Ασχολήσου με τις δουλειές που κάνεις πολύ καλά και τα πράγματα τα οποία έχεις αναλάβει τον τελευταίο καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεσαι ερωτικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, φλέρταρε.

ΖΥΓΟΣ

Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, η τύχη είναι με το μέρος σου. Φρόντισε να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Μη γυρνάς την πλάτη σε καλούς συνεργάτες. Θα δεχτείς μια ενδιαφέρουσα πρόταση, στην οποία θα πρέπει να πεις το «ναι» αμέσως, γιατί καιροφυλακτούν ανταγωνιστές. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στοργή στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, σκέψου τι θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συγκυρίες θα σε βοηθήσουν να έχεις επιτυχία. Αν και είσαι καχύποπτος, οι συνεργάτες σου σου δείχνουν ότι μπορείς να τους εμπιστεύεσαι. Θα κλείσεις μια σημαντική οικονομική συμφωνία, οπότε όλοι θα «πίνουν νερό στο όνομά σου». Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα ανταποκριθεί στην ενθουσιώδη διάθεσή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια φιλία γίνεται έρωτας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ότι πετυχαίνεις δύσκολους επαγγελματικούς στόχους δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανοίγεσαι σε έξοδα. Χρειάζεται να ακούς και τις προειδοποιήσεις των συνεργατών σου, γιατί, αν συνεχίσεις έτσι, θα βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Δούλεψε με σύνεση. Αν είσαι δεσμευμένος, τα πας μια χαρά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις κατακτήσεις για να διαλέξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να μην μπλέξεις σε δουλειές που δεν τις γνωρίζεις επειδή κάποιοι σου «φουσκώνουν» τα μυαλά. Ήδη έχεις στρώσει το δρόμο, οπότε σύντομα θα έχεις κι άλλα κέρδη. Άλλωστε, δεν τα πας άσχημα οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς «ζάχαρη». Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια νέα γνωριμία, αλλά θα σε προβληματίσει. Μετά όμως θα… ξεσαλώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι οικονομικές συναλλαγές έχουν επιτυχία. Θα δεις ότι ακόμα κι ένα δύσκολο σχέδιό σου αρχίζει και αναπτύσσεται και βρίσκεις και τους κατάλληλους συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος, τονώνεις τη σεξουαλική ζωή σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα πετύχεις μια κατάκτηση-φωτιά. Ακολούθησε μόνο την καρδιά σου. Άλλωστε, σου αρέσει. Να είσαι όμως ειλικρινής στο τι θέλεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Καταλαβαίνεις ότι κάποιοι στη δουλειά σε έχουν προδώσει. Θα καταφέρεις όμως να γυρίσεις σελίδα και να ασχοληθείς με μια οικονομική πρόταση που τη φύλαγες στο συρτάρι σου. Γίνεσαι πιο διεκδικητικός και αφήνεις στην άκρη καθετί τοξικό. Αν είσαι δεσμευμένος, θα βάλεις πάθος στη σχέση σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα συναντήσεις την αδελφή ψυχή σου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου