Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 3/6

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 3/6.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

Κριός
Ανοίγει για εσάς ένα παράθυρο ευκαιριών δύο εβδομάδων, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτείτε συμβάσεις που αφορούν επιχειρήσεις, το προσωπικό σας δίκτυο, το αυτοκίνητο ή τον υπολογιστή σας. Ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους, φέρνοντας την εστίαση και την προσοχή στον τρίτο ηλιακό σας οίκο. Εδώ, ο Ερμής σας παρέχει εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες και δεξιότητες έξυπνης σκέψης. Οι κουραστικές εργασίες τείνουν να είναι πιο εύκολες στη διαχείριση όταν ο Ερμής βρίσκεται στους Διδύμους. Ελέγξτε τις συμβάσεις που είναι προς ανανέωση, από συστήματα συναγερμού έως συσκευές. Επικοινωνήστε με τους πιστωτές για να δείτε εάν μπορείτε να λάβετε έκπτωση επιτοκίου και ελέγξτε για τυχόν ανακλήσεις ή ανανεώσεις εγγύησης.

Ταύρος
Η επιτυχία είναι μια εσωτερική δουλειά και όταν μπορείτε να ανακαλύψετε τομείς της προσωπικότητάς σας που χρειάζονται ακόμα λίγη δουλειά. Ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους, τον ηλιακό σας οίκο των προσωπικών αξιών, και η δυναμική φύση αυτού του ταχύτατου πλανήτη μπορεί να δημιουργήσει κύματα επίγνωσης που είναι επίκαιρα και απαραίτητα. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε το ημερολόγιο. Κρατήστε αρχείο των συναισθημάτων σας. Ζητήστε από φίλους ή έναν μέντορα να σταθμίσουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας. Θέστε έναν έξυπνο στόχο για να μετρήσετε πόσα θα πετύχετε τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Δίδυμοι
Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας, Δίδυμοι, όπου κυριαρχεί, φέρνοντας έναν απίστευτο χρόνο για εσάς πνευματικά. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες ενισχύονται. Μπορείς να είσαι εξαιρετικός ομιλητής. Αν πάντα θέλατε να ξεκινήσετε ένα podcast ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό YouTube ή TikTok, οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι ιδανικές για να βάλετε τα θεμέλια για την εργασία σας. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική μέρα για να συναντηθείτε με φίλους για διεγερτικές συζητήσεις ή να απολαύσετε ήσυχες στιγμές αναζητώντας βιβλία στην τοπική βιβλιοθήκη ή το βιβλιοπωλείο σας.

Καρκίνος
Το σύμπαν μιλάει συνεχώς και η πνευματική σας φύση δυναμώνει όταν ο Ερμής μπαίνει στους Διδύμους. Είστε περισσότερο συντονισμένοι με την ενέργεια γύρω σας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε υψηλότερες συχνότητες δόνησης και να ορίσετε μια ισχυρή πρόθεση. Δώστε προσοχή στα όνειρά σας. Μπορούν να γίνουν πιο ζωντανά. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε το διαλογισμό ή να δοκιμάσετε τη διαλειμματική νηστεία. Ρίξτε μια ματιά σε ένα μάθημα γιόγκα ή συμβουλευτείτε έναν δάσκαλο του ρέικι για να ανοίξετε τα τσάκρα σας.

Λέων
Είστε ανοιχτοί και δεκτικοί στο να μάθετε από τους άλλους και όταν ο Ερμής εισέλθει στους Διδύμους, θα απολαύσετε κοινωνικές δραστηριότητες που δημιουργούν ευκαιρίες για διανοητικές συζητήσεις. Σκεφτείτε να παρακολουθήσετε μια ανοιχτή δημόσια διάλεξη για ένα συναρπαστικό θέμα σε ένα τοπικό μουσείο ή δημόσιο πανεπιστήμιο. Αγοράστε ένα εισιτήριο για ένα επαγγελματικό συνέδριο και σχεδιάστε το δρομολόγιό σας. Αναζητήστε συναναστροφές ή επαγγελματικού τύπου συναντήσεις που σας επιτρέπουν να συνδυάσετε δουλειά και διασκέδαση.

Παρθένος
Η καριέρα σας μπορεί να πάρει ώθηση λόγω των εξαιρετικών επικοινωνιακών σας δεξιοτήτων. Ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους, τον ηλιακό σας οίκο εργασίας και κοινωνικής θέσης. Αυτή είναι μια εξαιρετική εποχή της ζωής σας, όπου μπορείτε να εξυψώσετε το πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Σχεδιάστε προσεκτικά τις κοινωνικές σας αλληλεπιδράσεις και να είστε υπερβολικά προετοιμασμένοι για συναντήσεις και συνεδρίες καταιγισμού ιδεών.

Ζυγός
Μερικές φορές, είναι διασκεδαστικό να συζητάτε ένα θέμα. Τώρα που ο Ερμής μπαίνει στους Διδύμους, ήρθε η ώρα να συνεργαστείτε με όποιον είστε συνδεδεμένοι και να παρέχετε κάποια υποστήριξη. Εξερευνήστε ευκαιρίες για εθελοντισμό ή ανάρτηση στοχαστικών πληροφοριών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τους υποψηφίους που θέλετε να δείτε να εκλέγονται στο αξίωμα.

Σκορπιός
Μπορεί να είσαι λίγο… σε τρέλα και όταν ο Ερμής μπαίνει στους Διδύμους, η διαίσθησή σου μεγαλώνει δυναμικά. Ίσως ανακαλύψετε ότι μπορείτε να αισθανθείτε την ενέργεια ενός δωματίου πιο καθαρά. Μπορεί ακόμη και να αισθάνεστε βαθιά συντονισμένοι με φίλους και στενά μέλη της οικογένειας. Μπορείτε να μάθετε πολλά για τον εαυτό σας — και τους άλλους τις επόμενες δύο εβδομάδες. Όσο περισσότερη έρευνα αποφασίσετε να κάνετε, τόσο περισσότερο θα ανοίγουν τα μάτια σας.

Τοξότης
Το όμορφο είναι στο μάτι του θεατή και για εσάς, όταν ο Ερμής μπαίνει στους Διδύμους, βλέπετε τη βαθιά πνευματική φύση του συντρόφου σας ως θέαμα. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να γνωρίσετε καλύτερα τον άλλον σας. Θα απολαύσετε δραστηριότητες που σας επιτρέπουν να αποκαλύψετε τις περιπλοκές των σκέψεων και της προσωπικότητάς τους. Δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματος του συντρόφου σας και προσπαθήστε να διαβάσετε ανάμεσα στις γραμμές για να αντιληφθείτε ποιες είναι οι ανάγκες του.

Αιγόκερως
Οργανώσου, Αιγόκερε. Ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους, ενεργοποιώντας τον τομέα της καθημερινής σας ρουτίνας, καθιστώντας αυτήν την ιδανική στιγμή για να αντιμετωπίσετε τους πύργους των αρχείων, της γραφειοκρατίας ή οποιασδήποτε ακαταστασίας που είναι ενοχλητικό από την αρχή της χρονιάς. Χαρτογραφήστε τη στρατηγική και τα ερευνητικά σας συστήματα που λειτουργούν για τους άλλους για να δουν τι μπορεί να είναι χρήσιμο για εσάς. Επιδιώξτε να βελτιώσετε την καθημερινή σας ροή, ώστε καθώς εργάζεστε με τα πράγματα, να δίνετε και στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο.

Υδροχόος
Είστε παιδί στην καρδιά, οπότε η είσοδος του Ερμή στον ηλιακό σας οίκο διασκέδασης και παιχνιδιού είναι μια τόσο συναρπαστική στιγμή για εσάς. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε τέχνες και χειροτεχνίες ή να μάθετε έναν νέο χορό. Εάν σας αρέσει να πηγαίνετε σε πάρτι ή κοινωνικές συγκεντρώσεις όπως εκθέσεις τροφίμων ή εκθέσεις τέχνης, αυτή είναι η στιγμή να συμμετάσχετε και να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες για να τις μοιραστείτε με άλλους στην αγαπημένη σας εφαρμογή κοινωνικών μέσων.

Ιχθύες
Μην προσπαθήσετε να κάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να αντέξετε. Το σύμπαν μπορεί να παρέχει όρια για να σας βοηθήσει να κάνετε λιγότερα και να ξεκουραστείτε περισσότερο. Ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους, τον ηλιακό σας οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Εάν διοχετεύσατε πολλή ενέργεια στη φροντίδα του έξω κόσμου, ήρθε η ώρα να αποσυρθείτε και να εστιάσετε στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Προγραμματισμός χρόνου διακοπής λειτουργίας. Εάν έχετε ελεύθερο χρόνο, ζητήστε μια ή δύο μέρες για να παρακολουθήσετε τα προσωπικά σας ραντεβού και τις ανάγκες σας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου