Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 31/5

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 31/5.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Δεν σου φταίνε οι άλλοι αν τα έχεις με τον εαυτό σου, επειδή δεν σου βγαίνουν κάποια πράγματα. Πρόσεξε, γιατί τελευταία μέρα του μήνα κάποιος θα σου τα… σούρει για τα καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην υποκύψεις σε μια συναισθηματική αδυναμία σου από το παρελθόν. Αν είσαι αδέσμευτος, μην ενθουσιάζεσαι από μια νέα γνωριμία.

TAΥΡΟΣ

Τώρα που όλοι ξέρουν την αξία σου, θα μπορέσεις να εφαρμόσεις τις ιδέες σου και να πάρεις ό,τι σου αξίζει. Ταυτόχρονα, κοίταξε πώς θα συμβιβάσεις καταστάσεις, ώστε να μην έχεις εχθρούς στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αφήνεις το ταίρι σου «μετέωρο». Θέλει να του αποδείξεις την αγάπη σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις με επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα δημιουργήσεις εχθρούς στη δουλειά κι αυτό δεν σε συμφέρει. Σταμάτα να «πυροβολείς» τους συνεργάτες σου. Μια ανατροπή σού φέρνει μια απρόσμενη επιτυχία και ανεβάζει το ηθικό σου. Το ταίρι σου θέλει προσοχή γιατί το έχεις παραμελήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ. Θα τη βρεις όμως μόλις βρεθείς με πολύ κόσμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας συνεργάτης σου, που το παίζει και φίλος, σου σκάβει το λάκκο, καθώς θέλει να σε βγάλει εκτός εαυτού. Μην του δώσεις τη χαρά. Τελευταία μέρα του μήνα θα… βράζεις από θυμό, αλλά δεν είναι ώρα να αρχίσεις τη μουρμούρα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην το παίζεις θύμα.

ΛΕΩΝ

Ένα πρόσωπο στη δουλειά σού… πιπιλίζει το μυαλό με λάθος συμβουλές και είσαι έτοιμος να κινηθείς σε μονοπάτια που δεν γνωρίζεις. Μην τα θαλασσώσεις τελευταία ημέρα του μήνα, γιατί θέλοντας τα πολλά, μπορεί να βάλεις σε κίνδυνο τα κεκτημένα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην έχεις συνέχεια απαιτήσεις από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν είσαι το κέντρο του κόσμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα ανοίξει ο δρόμος για μια νέα επένδυση. Προτίμησε δοκιμασμένους συνεργάτες, που ξέρουν καλά τη δουλειά. Μην ανοιχτείς πολύ οικονομικά και κάνε σωστό προγραμματισμό, μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε βοηθάει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις το τέλειο. Αυτό όμως υπάρχει μόνο στη φαντασία μας. Πρόσεξε γιατί χάνεις ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ

Είναι καλό που όλα τα ζυγίζεις, γιατί δεν θα πάρεις βιαστικές αποφάσεις σε ένα θέμα που αφορά τη σχέση με ένα συνεργάτη σου στη δουλειά. Λόγω συναισθηματικής φόρτισης, είσαι ευάλωτος. Καλό είναι να μείνεις για λίγο στο παρασκήνιο. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις ανάγκη από στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις μόνο για το «παιχνίδι».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να ελέγχεις τα πάντα στη δουλειά σου, γιατί κάποιος συνεργάτης θέλει να σου κρύψει κάτι. Μη δείχνεις την καχυποψία σου, γιατί θα βρει τρόπο να προφυλαχθεί. Δείξε ότι έχεις δυνατούς «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς εντάσεις, γιατί ένας τσακωμός ίσως αποβεί μοιραίος για τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για «παιχνιδάκια».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν σου προταθεί μια οικονομική συνεργασία, διάβασε πολύ καλά τα ψιλά γράμματα και θέσε τους δικούς σου όρους. Μόνο αν τους δεχτούν, να προχωρήσεις, γιατί αλλιώς θα το μετανιώσεις. Ασχολήσου με τρέχοντα θέματα της δουλειάς. Μην αφήσεις να μαζευτούν χρέη. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις ζήλιες, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις να περνάς καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα καταλάβεις πως, για να επιβιώσεις ή να προχωρήσεις στη δουλειά, πρέπει να μπεις σε κάποια από τις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί. Διάλεξε την πιο ισχυρή, αλλά να ξέρεις ότι θα χάσεις φίλους. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς τη μοναξιά. Όμως, ο έρωτας δεν σε ρωτάει. Μην τον προσπεράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα αρχίσεις κάτι καινούριο, αλλά θα κουραστείς πολύ γιατί έχεις πολλά ανοιχτά «μέτωπα». Μην τα παρατήσεις τώρα και δώσε σημασία στις καλές «συμμαχίες» στη δουλειά. Σε σχέση με τα προσωπικά σου ζητήματα, μάλλον δεν ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, μην εγκαταλείπεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «χτυπάς» αριστερά-δεξιά.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιοι μπορεί να εκμεταλλευτούν την ευαισθησία σου και να το παίζουν θύματα χωρίς να είναι. Να είσαι ψύχραιμος και να έχεις εναλλακτικές για κάθε ενδεχόμενο. Θα χρειαστείς χρήματα πολύ γρήγορα, οπότε κάνε το κουμάντο σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ανάγκη από «λιμανάκι», αλλά δεν το βρίσκεις. Βγες και ψάξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου