Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 30/5

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Ζώδια αστρολογία

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 30/5.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Έχεις διαπιστώσει ότι έχεις ένα σοβαρό εχθρό στη δουλειά, αλλά δεν κάνεις τίποτα για να τον βάλεις στη θέση του. Απευθύνσου στους «συμμάχους» σου σε υψηλότερες θέσεις, γιατί χάνεις έδαφος και, όταν το καταλάβεις, θα είναι αργά. Αν είσαι δεσμευμένος, μίλα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις ένα πρόσωπο για σοβαρή σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Υψηλόβαθμο στέλεχος στη δουλειά σου ή ένας ικανός συνεργάτης σου σε υποστηρίζει και μαζί θα χαράξετε νέα πορεία σε κάτι που έχεις σκεφτεί. Όλοι οι άλλοι είναι περιττοί. Όμως, προς το παρόν χρειάζεται εχεμύθεια. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές αγάπης με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι που σε… απογειώνει, αλλά όχι για πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια επαγγελματική συνεργασία θα σου δώσει… φτερά! Μην ξεχάσεις να ευχαριστήσεις όποιον σε πρότεινε. Αν δεν το κάνεις, θα θυμώσει και θα σου βάλει… τρικλοποδιά. Προχώρα με άνεση. Αν είσαι δεσμευμένος, απόλαυσε τη συντροφικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, γυρίζεις σε κάτι παλιό, αλλά δεν θα κρατήσει πολύ. Βέβαια, δεν σε πολυνοιάζει γιατί κοιτάς κι αλλού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εξέτασε προσεκτικά μια νέα πρόταση στη δουλειά και ζήτα εγγυήσεις για να προχωρήσεις. Μην ενθουσιαστείς ακόμα κι αν πρόκειται για στενό σου συνεργάτη. Μπορεί να υπάρξει κάτι που δεν θα σου αρέσει. Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι τρυφερός με το ταίρι σου, όπως εκείνο μαζί σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία. Μην αρχίσεις την κλάψα, γιατί θα φύγει.

ΛΕΩΝ

Κατέβα από το… καλάμι και συνεργάσου με πρόσωπα που θέλουν να σε βοηθήσουν ουσιαστικά. Αρχίζεις να υλοποιείς μια νέα ιδέα σου και χρειάζεσαι δυνατούς «συμμάχους» για να πετύχεις. Αν είσαι δεσμευμένος, συζήτησε με το ταίρι σου ό,τι σε προβληματίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, πες «όχι» σε ανούσιες ερωτικές επαφές και ψάξε για το άλλο σου μισό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις συνηθίσει στα δύσκολα, οπότε ακόμα μία φορά θα ξεκινήσεις κάτι καινούριο στη δουλειά, παρά το γεγονός ότι νιώθεις κουρασμένος. Σε αυτό θα σε βοηθήσει ένας καλός φίλος. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις γκρίνια από το ταίρι σου. Να του εξηγήσεις ότι θα το οργανώσεις καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία γεννά αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ

Μην εμπλακείς σε μια διαμάχη στη δουλειά, γιατί θα σου γυρίσει «μπούμερανγκ». Κάποιος περιμένει το… στραβοπάτημά σου για να δράσει. Πρόσεχε. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παίζεις σε διπλό ταμπλό γιατί θα σπάσει το… σχοινί. Αν είσαι αδέσμευτος, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, έρχεται γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μη ζυγίζεις τόσο τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην είσαι δύσπιστος με έναν παλιό συνεργάτη που θέλει τη βοήθειά σου. Το ταμείο σου στερεύει λίγο λίγο και πρέπει να τονώσεις την εισροή χρημάτων. Δράσε έξυπνα. Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από διάλογο με το ταίρι σου λύνεις ένα πρόβλημα. Αν είσαι ελεύθερος, βρίσκεις μια παλιά σου σχέση στο διαδίκτυο και υπάρχει αναθέρμανση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φρόντισε να κλείσεις τα οικονομικά «μέτωπα» που έχεις ανοιχτά και μη δημιουργείς κι άλλα. Μην πείθεσαι από λόγια τρίτων για ριψοκίνδυνες κινήσεις στη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, αποφασίζεις ότι πλέον δεν σε καλύπτουν περιπέτειες της μίας βραδιάς. Από την άλλη, σε φοβίζει η δέσμευση. Βρες τα με τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στη δουλειά σου μπορείς να επιβληθείς κουνώντας το μικρό σου δαχτυλάκι, γιατί έχεις γερούς «συμμάχους». Οπότε δεν είναι ανάγκη να τσακωθείς και να δημιουργήσεις εχθρούς. Απομόνωσε αυτόν που σου βάζει συνεχώς… τρικλοποδιές. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ανεβάσει πολύ τον πήχη. Κατέβασέ τον και θα έχεις επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρησιμοποίησε την καλή σου διάθεση για να φέρεις κοντά σου νέους συνεργάτες, αλλά μην κάνεις τίποτα πριν βεβαιωθείς για τη φερεγγυότητά τους. Κάποιος θα παίξει διπλό παιχνίδι πίσω από την πλάτη σου, οπότε πρόσεξε. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Αν είσαι αδέσμευτος, σκέφτεσαι ότι πρέπει επιτέλους να «νοικοκυρευτείς».

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχεις κάποιες ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης, αρκεί να εξετάσεις καλά τους όρους. Σε έχουν πιάσει πάλι οι ανασφάλειές σου και ζητάς επιβεβαιώσεις. Καλό είναι αυτό στη δουλειά, αλλά μη δείχνεις αδύναμος. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να είσαι κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος, το ότι είσαι ρομαντικός αρέσει. Θα έχεις ερωτικές προτάσεις. Δες τι σου ταιριάζει καλύτερα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου