Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 29/5

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 29/5.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να μη γίνουν όλα όπως τα θέλεις και να υπάρξουν καθυστερήσεις στη δουλειά σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αγχωθείς ή να τσακωθείς με όλο τον κόσμο. Μη φέρνεις ταραχή στον επαγγελματικό σου χώρο. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί το ταίρι σου έχει παράπονα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο επιστρέφει.

ΤΑΥΡΟΣ

Να προσέξεις τα νεύρα σου, γιατί έχεις αναλάβει πολλές ευθύνες αυτόν τον καιρό στη δουλειά αλλά και στο σπίτι. Όλα θα γίνουν, αν είσαι ψύχραιμος και προσηλωμένος σε ό,τι κάνεις. Βάλε προτεραιότητες για να μην τρελαθείς. Το ταίρι σου σε καταλαβαίνει και σε φροντίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία έρχεται, αλλά θέλει προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φρόντισε να μην έχεις ανασφάλειες, γιατί αυτό θα το βγάλεις και στη δουλειά και δεν σε συμφέρει να το μάθουν οι ανταγωνιστές σου. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου για να καταφέρεις πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ηρεμεί. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι «χαλαρό», οπότε εξηγήσου από την αρχή σε μια νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, οπότε συνέχισε να δουλεύεις με ξεκάθαρους στόχους. Μην πειστείς από αρνητικά λόγια τρίτων για μια επένδυση που θέλεις να κάνεις. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου για μια συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος κυριαρχεί στη σχέση σου, αλλά πρόσεξε έναν καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην επενδύσεις σε κεραυνοβόλα γνωριμία. Πήγαινε αργά.

ΛΕΩΝ

Η έπαρσή σου δυναμιτίζει την κατάσταση στον επαγγελματικό σου χώρο, οπότε κάνε ένα βήμα πίσω, αν δεν θέλεις να έχεις απώλειες. Έχεις ήδη αποδείξει την αξία σου, οπότε προχώρα δυναμικά. Νέα οικονομική πρόταση έχει ενδιαφέρον. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δύσκολα θα επιτρέψεις να έρθει κάτι νέο. Ξεκαθάρισε τι θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις κάποιες προτάσεις για συνεργασία. Να κοιτάξεις ποια σε συμφέρει σε βάθος χρόνου και όχι για λίγο. Επίσης, μην εμπιστευτείς ένα συνεργάτη που σου τάζει πολλά. Κάλλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρει. Να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχετε απομακρυνθεί. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις επανασύνδεση.

ΖΥΓΟΣ

Θα γίνει ένα λάθος στη δουλειά και θα κληθείς να το καλύψεις… πυροσβεστικά. Ξεκαθάρισε τη θέση σου, ότι δεν θα ανεχτείς άλλα λάθη, χωρίς όμως να προκαλέσεις έριδες. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε κατανόηση στο ταίρι σου. Χρειάζεται συμπαράσταση. Αν είσαι αδέσμευτος, η κυκλοθυμία σου δεν θα σου επιτρέψει να ανοιχτείς σε νέα γνωριμία. Απλώς φλερτάρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ηρέμησε και βάλε προτεραιότητες στη δουλειά. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και ζήτα βοήθεια από έναν έμπιστο συνεργάτη σου. Μην αποκλείσεις αμέσως μια οικονομική πρόταση που θα σου γίνει. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα τις κτητικότητες στο ταίρι σου. Κουράζεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία υπόσχεται ωραίες στιγμές, τίποτα περισσότερο. Καλό είναι και αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ωραία είναι τα μεγαλεπήβολα σχέδια που σκέφτεσαι, αλλά θέλουν καλή οργάνωση για να μη χάσεις χρήματα. Μείνε προσηλωμένος σε ένα στόχο που έχεις βάλει εδώ και καιρό. Μην κάνεις βιαστικά βήματα, αλλά καλό οικονομικό προγραμματισμό. Το ταίρι σου απαιτεί την προσοχή σου. Ξύπνα! Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις για το παιχνίδι και ανανεώνεσαι. Το έχεις ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μη χώνεις τη μύτη σου σε υποθέσεις άλλων που δεν σε αφορούν. Θα βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να το καταλάβεις και δεν πρέπει να κάνεις εχθρούς στη δουλειά. Διευθέτησε γρήγορα κάποια τρέχοντα οικονομικά θέματα. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις αρμονία με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις χρόνο για έρωτες. Τουλάχιστον βγες και διασκέδασε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αισιοδοξία σου θα σε βοηθήσει και θα αποφασίσεις να απομακρύνεις κάποια… βαρίδια από τον εργασιακό σου χώρο. Θα βάλεις νέα πρόσωπα στο «παιχνίδι» και θα αρχίσεις να οργανώνεις κάτι πολύ καλό. Δες όλες τις παραμέτρους. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις μια γνωριμία που θα σε βοηθήσει και επαγγελματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν ένας συνεργάτης σου θέλει να… κατέβει από το πλοίο, μην επιμείνεις να τον κρατήσεις. Αν δεν φύγει, θα το κάνει αργότερα και θα σε αφήσει στα… κρύα του λουτρού. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου. Δεν χρειάζεσαι δεκανίκια. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν αφήνεσαι σε μια νέα γνωριμία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου