Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 27/5

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 27/5.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Θέματα που σε προβλημάτιζαν καιρό θα λυθούν με ένα «μαγικό» τρόπο. Μια επιτυχία αναπτερώνει το ηθικό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς μια υπέροχη βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση σε επαγγελματικό περιβάλλον φέρνει μια γνωριμία που αξίζει πολλά. Φρόντισε να μην κάνεις τρέλες, γιατί το πρόσωπο αυτό είναι υπεύθυνο και θέλει σοβαρή σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Να μην εμπλακείς σε μια διαμάχη γιατί θα βρεις τον μπελά σου χωρίς να φταις. Μείνε στο παρασκήνιο και άσε τους άλλους να ζηλεύουν με τις επιτυχίες σου. Δεν κινδυνεύεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις στο διαδίκτυο με επιτυχία, όμως μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Προχώρα και βλέπεις…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου για μια επαγγελματική υπόθεση που σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Θα την επιλύσεις με τη βοήθεια συνεργάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει έρωτας. Αν θέλεις κάτι μόνιμο, ξεκίνησέ το, αλλιώς προχώρα παρακάτω. Να είσαι ειλικρινής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να προσαρμοστείς στις αλλαγές και να ακολουθήσεις το… ρεύμα. Θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις. Μην είσαι αρνητικός σε καθετί καινούριο. Χάνεις πράγματα με τέτοια συμπεριφορά. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να φορτίζεις το ταίρι σου! Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Θα εκπλαγείς από τη δοτικότητά του.

ΛΕΩΝ

Ξόδεψες πολλά σε μια ιδέα σου που «ναυάγησε», οπότε αργά ή γρήγορα θα κληθείς να πληρώσεις τα… σπασμένα. Ευτυχώς, είσαι ψύχραιμος και πάντα βρίσκεις τρόπο να ξεφεύγεις από τις κακοτοπιές. Μην ανοιχτείς σε δάνειο. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λύσεις ένα πρόβλημα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε. Αρκεί να μην έχεις έπαρση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα θέματα στη δουλειά έχουν πάρει καλή τροπή, οπότε εμπιστεύσου τους παλιούς συνεργάτες σου. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου, όσο οργανωτικός κι αν είσαι. Να προσέξεις, γιατί τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζητάς πολλά από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Μια πρόταση συνεργασίας φαίνεται ότι θα έχει οφέλη και θα σε βγάλει από ένα οικονομικό αδιέξοδο. Στα συναισθηματικά σου νιώθεις μια «επίπλαστη» ευτυχία. Αν είσαι δεσμευμένος, «κουκουλώνεις» προβλήματα. Συζήτησε με το ταίρι σου και δείξε του στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, μη σταματάς την αναζήτηση. Βγες έξω και φλέρταρε όσο μπορείς. Μόνο μην εμπιστεύεσαι ό,τι σου λένε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν… κουκουλώνεις τα προβλήματα, δεν λύνονται. Συνεννοήσου με έναν παλιό συνεργάτη σου, που σε «ψήνει» να κάνετε μια καλή συνεργασία. Μην είσαι καχύποπτος γιατί θα παρεξηγηθείς. Να είσαι φιλικός. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό. Μην ενθουσιαστείς αμέσως. Δες αν ταιριάζετε και προχώρα χωρίς μεγαλεπήβολα σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μην ανοίγεις πολλά επαγγελματικά «μέτωπα» γιατί θα πελαγώσεις. Ασχολήσου με τα κεκτημένα σου. Κάποιοι προσπαθούν να τραβήξουν το… χαλάκι κάτω από τα πόδια σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να κάνεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου για να ανανεωθείτε. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ανάγκη να ερωτευτείς. Πρόσεξε γιατί πίσω από μια γνωριμία κρύβεται συμφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην εμπιστεύεσαι πρόσωπα που θέλουν να σου δώσουν ευκαιριακές λύσεις, αλλά παλιούς, δοκιμασμένους συνεργάτες. Ευτυχώς, δεν ανοίγεσαι πολύ στα οικονομικά, οπότε και λάθος να κάνεις, δεν θα σου στοιχίσει πολύ. Αξίζει να προσπαθήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αναβάλλεις μια συζήτηση. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι. Το καλό που θέλεις θα έρθει, αρκεί να το καλοδεχτείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις βάλει μπροστά ένα νέο σχέδιο στη δουλειά, που θα χρειαστεί να το υποστηρίξεις οικονομικά. Θα τα καταφέρεις, αν είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου. Η υπεραισιοδοξία δεν χρειάζεται, γιατί θα πέσεις έξω σε κάποιες προβλέψεις σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο διαδίκτυο, αλλά για λίγο.

ΙΧΘΥΕΣ

Σταμάτα να… σφυρίζεις αμέριμνος, αλλά κοίταξε να κάνεις διακανονισμούς και να αποπληρώσεις κάποια χρέη σου. Εμπιστεύσου δοκιμασμένους συνεργάτες σου και ρίξου στη δουλειά. Δεν είναι καιρός για… όνειρα. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα πάνε καλά με το ταίρι σου και είσαι ήρεμος. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις. Σ’ ένα επαγγελματικό ταξίδι, θα χτυπηθείς από τα βέλη του έρωτα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου