Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 16 Μαΐου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

KΡΙΟΣ

Να προσέξεις τα νεύρα σου. Δεν σου φταίνε οι άλλοι που έχεις άγχος. Μην ακούς τρίτους και επηρεάζεσαι. Να κάνεις μια αναγκαστική «ανακωχή», γιατί δεν σε συμφέρει να χάσεις την εύνοια καλών συνεργατών σου που σε στηρίζουν χρόνια. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου προσπαθεί να σε καταλάβει. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς τη μοναξιά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις κουραστεί από τη δουλειά και διάφορες καταστάσεις και θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να «γεμίσεις τις μπαταρίες σου». Αυτό προέχει, καθώς πρέπει να βρεις τα απαραίτητα ψυχικά «αποθέματα» για να προχωρήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι δίπλα σου και θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία σου για να προσεγγίσεις πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις ένα σχέδιό σου. Να κάνεις καλό προγραμματισμό και μην αφήσεις άλλες δουλειές σου πίσω γιατί θα πελαγώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει την προσοχή σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις για το παιχνίδι, γιατί δεν θέλεις δεσμεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το να μουρμουράς δεν βγαίνει κάτι. Να κάνεις κάτι ουσιαστικό, γιατί το να μιλάνε πίσω από την πλάτη σου δεν είναι καλό και για την εικόνα σου. Έχεις «στηρίγματα» για να θέσεις τους όρους σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί κρυφές… αμαρτίες θα έρθουν στο φως. Αν είσαι αδέσμευτος, νέο πρόσωπο σου χαμογελάει. Προχώρα.

ΛΕΩΝ

«Τρέχεις» πολλά πράγματα και έχεις αγχωθεί. Να επιλέξεις τι θέλεις να κάνεις και να βάλεις προτεραιότητες. Τα πας καλά στα οικονομικά σου, αρκεί να μην πάρεις τώρα ρίσκο. Αν είσαι δεσμευμένος, μην το παίζεις έξυπνος στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια καινούρια γνωριμία δείχνει ενδιαφέρουσα. Μη σκέφτεσαι μονιμότητες. Να περάσεις καλά κι όσο πάει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δουλειά εκεί θα είναι, οπότε κάνε ό,τι μπορείς για να ξεκουραστείς λίγο και απόφυγε τώρα τα «ανοίγματα» σε κάτι καινούριο. Μην ακούς όσους σε πιέζουν. Ήδη έχεις ανοιχτεί πολύ και πρέπει να δεις τι σου αποφέρει κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην επενδύσεις σε μια νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Μη βιαστείς να κρίνεις συμπεριφορές κάποιων συνεργατών σου, αλλά αναλογίσου τι συμβαίνει με τη δική σου συμπεριφορά. Οι ανασφάλειές σου χαλάνε τις σχέσεις σου είτε είναι επαγγελματικές είτε φιλικές. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει στοργή, όπως κι εσύ. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις προς κάθε κατεύθυνση και κάτι πετυχαίνεις. Μη βιαστείς να πανηγυρίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην «τρώγεσαι με τα ρούχα σου». Μια οικονομική συμφωνία είναι προ των πυλών, οπότε συγκεντρώσου, αλλιώς θα χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει να σε… απομονώσει. Δεν λες «όχι». Αν είσαι αδέσμευτος, θα πλησιάσεις κάποιο πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μη βιαστείς, γιατί θα φουντώσουν τα κουτσομπολιά και δεν σε συμφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλεις να κατακτήσεις κι άλλες κορυφές στη δουλειά σου και να ερωτευθείς ή να ανανεώσεις τη σχέση σου. Θα τα πετύχεις όλα αυτά, αν βάλεις πρόγραμμα. Έχεις έναν εχθρό και, αν δεν τον προσέξεις, θα σου χαλάσει στρωμένη δουλειά. Απομάκρυνέ τον. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις τη ζήλια σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε διακριτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις αφοσιωθεί πολύ στη δουλειά και νιώθεις κουρασμένος. Μείωσε λίγο τις ταχύτητες και κάνε τα απολύτως απαραίτητα, γιατί οφείλεις στον εαυτό σου λίγη ξεκούραση. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, οπότε δεν υπάρχει λόγος υπερβολικού άγχους. Αν είσαι αδέσμευτος, μια επανασύνδεση σε χαροποιεί. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε έρωτα, όχι πόλεμο. Κουράζεις το ταίρι σου. Να προσέχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από το πουθενά… σκάει μια επαγγελματική πρόταση. Μην την προσπεράσεις, γιατί αργότερα θα έχει φύγει το… τρένο. Άκου τους συνεργάτες σου και σταμάτα να τα βλέπεις όλα με υπεραισιοδοξία. Η δουλειά σου θέλει προσοχή. Όσο για τον έρωτα, αν είσαι αδέσμευτος, μην εμπιστεύεσαι έναν άνθρωπο με το «καλημέρα». Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα.

ΙΧΘΥEΣ

Μια αναποδιά δεν θα την αποφύγεις και ίσως χάσεις ένα σημαντικό ποσό στη δουλειά από την ανατροπή μιας συμφωνίας. Ακόμα όμως κι αν συμβεί, χαμογέλα και προχώρα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά. Θα βρεις τρόπο. Μόνο μην ονειροπολείς. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησιάζεις νέο πρόσωπο και περνάς υπέροχα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου