Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 15 Μαΐου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Ο δυναμισμός σου θα βγει στην επιφάνεια και τότε θα αποκτήσεις εχθρούς. Μη γίνεσαι επικριτικός με τους συνεργάτες σου στον επαγγελματικό περίγυρο. Όταν θα τους χρειαστείς, θα σου γυρίσουν την πλάτη και αυτό δεν σε συμφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος, άσε τις ανασφάλειες, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ρίξε τον πήχη των απαιτήσεών σου. Προχώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπάθησε να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό και να κρατήσεις μόνο τις σημαντικές επαγγελματικές σχέσεις. Μην τσακωθείς επειδή θα σου δώσουν λάθος πληροφορίες. Να δείξεις κατανόηση στις ανησυχίες που έχει το ταίρι σου και μην το απομακρύνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, αλλά να περιμένεις πράξεις για να προχωρήσεις. Μην είσαι απόλυτος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να αποφύγεις την αλαζονεία, γιατί θα σε φέρει σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σου. Θα είσαι δυναμικός και αυτό ίσως ενοχλήσει κάποιους, αλλά μην εκνευριστείς. Ασχολήσου με δικά σου θέματα και μην μπλέξεις σε παρασκήνιο. Αν είσαι δεσμευμένος, μην το… παίζεις ανεξάρτητος. Αν είσαι αδέσμευτος, χάνεις μια ευκαιρία προσέγγισης. Θα το μετανιώσεις. Πρόλαβέ το.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα νεύρα σου είναι στο ζενίθ. Μια παρεξήγηση με ένα συνεργάτη σου θα κάνει το ποτήρι να ξεχειλίσει. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να δεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Να αφήσεις στην άκρη τους φόβους και τις ανασφάλειές σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην τσακωθείς. Αν είσαι αδέσμευτος, κλείνεσαι στο καβούκι σου.

ΛΕΩΝ

Φρόντισε να κάνεις καλά τη δουλειά σου και μην μπαίνεις στα… χωράφια άλλων. Θα έχεις τις δικές σου ευκαιρίες. Μην παρεμβαίνεις σε ξένες υποθέσεις, γιατί θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δυναμιτίζεις τη σχέση σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μην έχεις τόσο πολλές απαιτήσεις. Θα παραμείνεις μόνος και σε αυτήν τη φάση θέλεις συντροφικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην ασχολείσαι με μακροπρόθεσμα σχέδια και ολοκλήρωσε τις τρέχουσες δουλειές σου. Αργότερα θα μαζευτούν «βουνό» και δεν θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα. Να εμπιστευτείς τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου. Αν είσαι δεσμευμένος, εμμένεις σε λεπτομέρειες που στενοχωρούν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σε προβληματίζει μια σχέση από το παρελθόν. Μη γυρίσεις πίσω.

ΖΥΓΟΣ

Να ηρεμήσεις και να βάλεις προτεραιότητες για να τα καταφέρεις στη δουλειά σου. Μην ακούς τα λόγια τρίτων, που προσπαθούν να σε παρασύρουν σε χαοτικές καταστάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, εκφράζεις έντονα συναισθήματα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις ψυχικά… σκαμπανεβάσματα και καθόλου διάθεση για φλερτ. Βγες και θα δεις ότι «τρώγοντας έρχεται η όρεξη».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχεις πολλές νέες ιδέες, κάποια από τις οποίες είσαι έτοιμος να τη βάλεις σε εφαρμογή. Κάνε το, αν είσαι σίγουρος. Μην αφήσεις άλλες τρέχουσες υποχρεώσεις στην άκρη και άκου τους συνεργάτες σου, χωρίς να κάνεις πείσματα. Αν είσαι δεσμευμένος, ανοίξου στο ταίρι σου και μην έχεις εγωισμό. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία. Αρκεί να ανοιχτείς για να προχωρήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ηρέμησε και θα βρεις την αισιοδοξία σου. Μια πρόταση για κάτι καινούριο φαίνεται ότι θα σε απασχολήσει και δικαίως, γιατί θα έχει θετικά αποτελέσματα. Φρόντισε να κάνεις σωστό προϋπολογισμό και να βρεις τους σωστούς συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ξεδιαλύνεις κάτι με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις για το «παιχνίδι».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια επαγγελματική κίνηση που θα σου γίνει είναι για καλό. Άλλωστε, πρέπει να βρεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου. Θα σε βοηθήσουν σε αυτό καλοί συνεργάτες σου και το διαδίκτυο, αν το χειριστείς με προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο αλλάζει τη ζωή σου. Ακολούθησέ το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στη δουλειά μπορεί να ξεσπάσει καβγάς με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Μην αντιδράσεις εν θερμώ. Αν διαλύσεις μια συνεργασία, θα έχεις μεγάλη ζημιά. Η υπεραισιοδοξία σου δεν είναι πάντα καλός οδηγός. Να κάνεις και υποχωρήσεις. Δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου γιατί την έχει ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάξε μέσα σου τι θέλεις κι ύστερα άρχισε να φλερτάρεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις διάφορες ιδέες γύρω από τη δουλειά του, αλλά φρόντισε να είναι εφαρμόσιμες από πλευράς κόστους, αλλιώς θα μπλέξεις. Άκου τους συνεργάτες σου και σταμάτα να ονειροπολείς. Έχεις στρώσει κάπως τα οικονομικά σου. Μην κάνεις λάθη από ανασφάλεια. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι απόμακρος από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην εντυπωσιαστείς από μια νέα γνωριμία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου