Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 14 Μαΐου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Η αισθηματική ζωή σου έχει προτεραιότητα σήμερα. Η ερωτική σου διάθεση είναι έντονη και θα επιδοθείς στο φλερτ. Θα έχεις αυξημένη ενέργεια και θα υπερπηδήσεις τα εμπόδια που τυχόν θα παρουσιαστούν στη δουλειά και τις σχέσεις σου. Το ταίρι σου σε ακολουθεί και ο δεσμός σας αναζωογονείται. Αν είσαι ελεύθερος, «χτυπάς» παντού με ευκολία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος και θα έχεις την τάση να αναπολείς το παρελθόν. Πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια μυστικά, ειδικά αν είσαι σε φάση που θέλεις να ερευνήσεις κάποιες υποθέσεις σε βάθος. Είναι ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου τους πιο ενδόμυχους φόβους σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν αποφασίζεις να προχωρήσεις σε κάτι σοβαρό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχεις τη διάθεση να βρεθείς με ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι. Σήμερα, αν οργανωθείς σωστά, θα μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποιους από τους στόχους και τις επιθυμίες σου. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχεις ευχάριστα διαλείμματα, θα μπορέσεις να βρεθείς με φιλικά και κοντινά σου πρόσωπα, ενώ γενικότερα θα το «ρίξεις» στα μηνύματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχεις κτητική διάθεση τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο και θα λειτουργείς με γνώμονα το τι θα αποκομίσεις ως κέρδος. Στον επαγγελματικό χώρο, θα αναλάβεις να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά. Αν αφήσεις τις ανασφάλειες να σε κυριεύσουν, θα χάσεις την αυτοπεποίθησή σου. Το ίδιο και στα αισθηματικά σου.

 

ΛΕΩΝ

Θα κάνεις πολλά πράγματα που σου αρέσουν και τα οποία θα σε βγάλουν από την καθημερινή ρουτίνα σου, κάτι που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά. Πρόβλημα θα αντιμετωπίσεις μόνο αν αποφασίσεις να γράψεις στα παλιά σου τα παπούτσια επαγγελματικές υποχρεώσεις ή τον σύντροφό σου. Μην έχεις έπαρση. Πλησίασε πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν στους στόχους σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα κινηθείς παρασκηνιακά κάνοντας κρυφές συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα και διαπραγματεύσεις, προκειμένου να πετύχεις τον στόχο σου. Αν διατηρείς κρυφή και παράνομη σχέση, θα συναντηθείς με τον αγαπημένο σου. Πρόσεξε, γιατί το ταίρι σου παραμονεύει. Αν είσαι ελεύθερος, ζητάς πολλά. Κατέβασε τον πήχυ, αν θέλεις να νιώσεις χαρά και ευτυχία.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα έχεις καλή διάθεση και επιθυμία να βρεθείς σε κοινωνικό περιβάλλον με πρόσωπα με τα οποία έχεις κοινά ενδιαφέροντα. Θα είσαι φιλικός και συνεργάσιμος και θα κάνεις ό,τι μπορείς, ώστε να διευθετηθούν όλα άμεσα και αποτελεσματικά. Το κλίμα στη σχέση σου θα είναι αρκετά καλό και ήρεμο. Αν δεν έχεις δεσμό, προκύπτει ενδιαφέρουσα γνωριμία

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βρίσκεσαι σε συνεχή κινητικότητα, για να γίνουν άμεσα και αποτελεσματικά οι δουλειές σου. Θα είσαι μαχητικός, όπου χρειάζεται, ευγενικός και διπλωμάτης για να πετύχεις τα σχέδιά σου. Μπορεί να δημιουργηθούν μικροεντάσεις με το ταίρι σου, αλλά όχι τόσο σημαντικές ώστε να ρίξουν την ψυχολογία σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα είσαι ενθουσιώδης και αποφασιστικός με ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Σε απασχολεί η καριέρα σου και γι’ αυτό θέλεις να ενισχύσεις τα προσόντα σου. Στον αισθηματικό τομέα, το διαδίκτυο είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να προσεγγίσεις αυτόν που σου αρέσει. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ζεστάνεις την ατμόσφαιρα με μια έκπληξη στον αγαπημένο σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά θέματα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις με επιτυχία κάποιες εκκρεμότητές σου. Έντονη προβλέπεται η κατάσταση στα αισθηματικά σου, με εκρήξεις ζήλιας είτε απέναντι στο σύντροφό σου είτε σε κάποιον άλλο, ενώ μπορεί να φανείς επιφυλακτικός και με ένα πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει ερωτικά. Μη σκέφτεσαι αρνητικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σου πάνε καλά και μπορείς να υπογράψεις μια επαγγελματική συμφωνία που θα έρθει από το πουθενά. Θα είσαι αρκετά συνεργάσιμος με τους γύρω σου και συντροφικός. Ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου θα σε ανανεώσει, ενώ αν ψάχνεις τον έρωτα θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις. Μην κάνεις τον δύσκολο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Φρόντισε να αποφύγεις το άγχος για δουλειές που δεν αξίζουν να χαλάσουν τη ζαχαρένια σου. Θα αποφασίσεις να «τρέξεις» διακανονισμούς ή να ανανεώσεις το σπίτι σου και τον επαγγελματικό σου χώρο. Πού μυαλό για ερωτικές περιπτύξεις και διασκεδάσεις! Σήμερα, το πιθανότερο είναι να μη δώσεις σημασία στον αγαπημένο σου και να πέσεις ξερός για ύπνο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου