Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Νεκταρία Κοκκινάκη μας φτιάχνει φογάτσα, το πασχαλινό τσουρέκι της Κέρκυρας! (Βίντεο)

Στην κουζίνα του «MEGA Καλημέρα», η Νεκταρία Κοκκινάκη, φτιάχνει την παραδοσιάκη κερκυραϊκή φογάτσα.

Υλικά για προζύμι:

100ml γάλα

12 γρ. μαγιά

1 κουταλάκι ζάχαρη

50 γρ. αλεύρι για τσουρέκι ή σκληρό

Για την ζύμη:

100 γρ. βούτυρο

100 γρ. ζάχαρη

80 γρ. χυμό πορτοκαλιού

Ξύσμα από ένα πορτοκάλι

Ξύσμα από ένα λεμόνι

25 γρ. λικέρ κουμκουάτ ή πορτοκάλι ή λεμόνι

2 αυγά

½ κουταλάκι μαχλέπι

1 βανίλια

1 πρέζα αλάτι

70 γρ. γλυκό κουταλιού κουμκουάτ ή περγαμόντο ή πορτοκάλι ή λεμόνι

450 γρ. αλεύρι για τσουρέκι ή σκληρό αλεύρι

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου