Συστατικά
1 κιλό πατάτες
1 κρεμμύδι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκ. σκόρδο
1 φύλλο δάφνης
1 κλ. δεντρολίβανο
600 γρ. ντομάτα κονκασέ
200 γρ. νερό
αλάτι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
1 κ.γ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μαϊντανό
πιπέρι
100 γρ. φέτα
1 κ.γ. ρίγανη
Μέθοδος Εκτέλεσης
Τοποθετούμε μια κατσαρόλα στη φωτιά.
Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε χοντρά κομμάτια και τα σκόρδα σε φέτες.
Βάζουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και σοτάρουμε.
Προσθέτουμε τη δάφνη, το δεντρολίβανο, τις πατάτες και ανακατεύουμε.
Βάζουμε τη ντομάτα, το νερό, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Καλύπτουμε την κατσαρόλα με το καπάκι, χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά και βράζουμε για 40-45 λεπτά.
Σερβίρουμε με φέτα, ελαιόλαδο, ρίγανη, μαϊντανό και πιπέρι.