Video

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοιμάζει ριζότο με μανιτάρια και μοσχαράκι (Βίντεο)

Ένα γευστικότατο πιάτο έφτιαξε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ο γνωστός σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος.

 

Υλικά για τη συνταγή:

  • 200γρ ρύζι για ριζότο
  • 30 γρ ελαιόλαδο
  • 300 γρ μοσχαρίσια μπριζόλα χωρίς κόκκαλο
  • 100 γρ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 20 γρ σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 10 γρ θυμάρι ψιλοκομμένο
  • 1 λεμόνι ξύσμα
  • αλάτι
  • πιπέρι

 

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

Time Out

Το μυροβόλο περιβόλι και η ιστορική έπαυλη πλημμύρισαν από κόσμο που άκουσε με αίσθημα μεγάλης  συγκίνησης  τα όσα ειπωθήκαν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές ...

Time Out

Ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου, σπάζοντας το άβατο και αγκαλιάζοντας το γέλιο, με τον Λάμπρο Φισφή να πρωταγωνιστεί


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version