Ένα χορταστικό πιάτο ετοιμάζει σήμερα γο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος!
Μοσχάρι στο φούρνο με γλάσο bourbon, για ένα γεύμα που κανείς δε θα ξεχάσει!
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ Τίμου Ζαχαράτου και καλή σας όρεξη!
Ένα χορταστικό πιάτο ετοιμάζει σήμερα γο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος!
Μοσχάρι στο φούρνο με γλάσο bourbon, για ένα γεύμα που κανείς δε θα ξεχάσει!
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ Τίμου Ζαχαράτου και καλή σας όρεξη!
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου
Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;
Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου