Ο Μάνος Δημητρούλης βρέθηκε στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και μας ετοίμασε ένα απολαυστικό πιάτο ζυμαρικών.
Υλικά:
1 συσκευασία τορτελίνι με τυριά και ντομάτα
250 γρ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
100 γρ. φρέσκο baby σπανάκι
30 γρ. τριμμένο ρεγκάτο light
40 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
700 γρ. σάλτσα βασιλικού
1 ματσάκι φρέσκο θυμάρι
1 κ.σ ελαιόλαδο
1/2 κ.γ σκόνη σκόρδου
αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι