Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοίμασε ο γνωστός chef στην κουζίνα της «Ελένης».
Ο Γιώργος Παπακώστας ετοίμασε σικελιάνικη πίτσα ταψιού στην κουζίνα της «Ελένης».
Τα υλικά για τη ζύμη:
500 γρ. αλεύρι για ψωμί
12 γρ. αλάτι
7 γρ. μαγιά
20 γρ. ελαιόλαδο
325 ml νερό
ελαιόλαδο για το ταψί
Τα υλικά για τη σάλτσα:
30 ml ελαιόλαδο
8 σκελίδες σκόρδο
2 κ.γ. ρίγανη
1/2 κ.γ. μπούκοβο
750 γρ. κονσέρβα τοματίνια