Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει στην κουζίνα της «Ελένης» ο σεφ Γιώργος Παπακώστας.
Σπαγγέτι cacio pepe και ριγκατόνι με γκοργκονζόλα και σπανάκι, δύο συνταγές εύκολες και νόστιμες, για όλα τα γούστα.
Δείτε το βίντεο:
Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει στην κουζίνα της «Ελένης» ο σεφ Γιώργος Παπακώστας.
Σπαγγέτι cacio pepe και ριγκατόνι με γκοργκονζόλα και σπανάκι, δύο συνταγές εύκολες και νόστιμες, για όλα τα γούστα.
Δείτε το βίντεο:
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου
Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;
Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου