Ο chef της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, μας ετοιμάζει κοτόπουλο με γευστική σάλτα αλά κρεμ με μανιτάρια και πιπεριές.
Υλικά:
900 γρ. κοτόπουλο φιλέτο
500 γρ. ρύζι μπασμάτι
1 καρότο
2 πιπεριές πολύχρωμες
60 γρ. αρακά
2 σκ. σκόρδο
350 γρ. μανιτάρια
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. κουρκουμά
Τάραγκον
130 ml κρασί λευκό
1,5 λίτρο ζωμό
210 ml κρέμα γάλακτος 35%
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής: