Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης».
Υλικά:
Για τη ζύμη
- 160 ml γάλα πλήρες, χλιαρό
- 2 κ.γ. μαγιά ξηρή
- 1 κ.γ ζάχαρη κρυσταλλική
- 350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
- 1 πρέζα αλάτι
- 2 αυγά μεσαία
- 50 ml ηλιέλαιο
- 1 κρόκο αυγού, αραιωμένο σε νερό για το άλειμμα
- παπαρουνόσπορο για πασπάλισμα
Για τη γέμιση
- 80 γρ. τυρί κρέμα
- 250 γρ. μετσοβόνε τριμμένο
- 100 γρ. πεκορίνο τριμμένο
- 150 γρ. λιαστές ντομάτες κομμένες σε φέτες
- 100 γρ. baby σπανάκι
- 20 γρ. φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο