MediaNews

Ο Γιώργος Τσούλης φτιάχνει γιουβαρλάκια γαλοπούλας (Βίντεο)

Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης».

Υλικά:

Για τον κιμά:

  • 1/2 κιλό κιμά γαλοπούλας
  • 150 γρ. ρύζι γλασέ
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
  • 1 αυγό medium
  • 1/4 του μάτσου άνηθο, ψιλοκομμένο
  • 2. κ.σ πάπρικα καπνιστή
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
  • 5 κ.σ ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • αλεύρι γ.ο.χ για το πασπάλισμα

Για το αυγολέμονο:

  • 2 κρόκους αυγών large
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 1 κ.γ κορν φλάουρ

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version