Συστατικά
850 γρ. φύλλα σφολιάτας
170 γρ. κρέμα πατισερί στιγμής, με γεύση μιλφέιγ
440 γρ. γάλα, 3,5%
30 γρ. ζάχαρη άχνη
Για το σερβίρισμα
ζάχαρη άχνη
φύλλα δυόσμου
Μέθοδος Εκτέλεσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190°C στον αέρα.
Τοποθετούμε ένα φύλλο λαδόκολλας σε ένα ταψί και το αφήνουμε στην άκρη.
Απλώνουμε στον πάγκο εργασίας τα φύλλα σφολιάτας.
Αλείφουμε με το γάλα το πρώτο φύλλο και διπλώνουμε πρώτα τη μία άκρη του προς τα μέσα και έπειτα την επόμενη πάνω από την προηγούμενη, σαν φάκελο.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και για το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
Πιέζουμε με ένα στρογγυλό κουπ πατ διαμέτρου 10 εκ. την επιφάνεια από τα δύο φύλλα σφολιάτας, ώστε να δημιουργήσουμε στρογγυλά ατομικά κομμάτια, και τα μεταφέρουμε στο ταψί. Συνολικά θα δημιουργήσουμε 6 στρογγυλά κομμάτια.
Κόβουμε σε ακανόνιστα κομμάτια τα σημεία που περίσσεψαν και τα μεταφέρουμε στο ταψί.
Πασπαλίζουμε με το γάλα και την άχνη ζάχαρη, μεταφέρουμε το ταψί στον φούρνο, και ψήνουμε για 15-20 λεπτά.
Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και αφήνουμε στην άκρη.
Για την κρέμα πατισερί στιγμής
Ρίχνουμε σε ένα μπολ το γάλα και την κρέμα πατισερί στιγμής με γεύση μιλφέιγ, και χτυπάμε με ένα μίξερ χειρός μέχρι να δέσει το μείγμα.
Βάζουμε το μείγμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με μύτη κορνέ αστέρι και μεταφέρουμε στο ψυγείο να δέσει.
Για τη σύνθεση
Κοβουμε στη μέση τα στρογγυλά κομμάτια σφολιάτας.
Βάζουμε στη μισή σφολιάτα λίγη από την κρέμα, καλύπτουμε με το καπάκι της, και βάζουμε πάλι λίγη κρέμα από πάνω
Σπάμε με τα χέρια μας τα ακανόνιστα κομμάτια σφολιάτας που ψήσαμε και τα πασπαλίζουμε πάνω στο μιλφέιγ.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για όλα τα μιλφέιγ.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε με φύλλα δυόσμου.