Ένα γλύκισμα που αναστατώνει τις αισθήσεις από τα χέρια του Άκη
Τα υλικά που θα χρειαστείται είναι
- 100 γρ. ινδοκάρυδο
- 60 γρ. τυρί κρέμα
- 60 γρ. μέλι
- 100 γρ. κουβερτούρα
Για το σερβίρισμα
- 30 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
- 20 γρ. ινδοκάρυδο
Μέθοδος εκτέλεσης
- Σε ένα μπολ βάζουμε το ινδοκάρυδο, το τυρί κρέμα, το μέλι και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Ανακατεύουμε, στη συνέχεια, με τα χέρια μας για να σφίξει το μείγμα.
- Πλάθουμε σε μπαλάκια των 20 γρ. και πιέζουμε ελαφρά με τα χέρια μας. Μεταφέρουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και βάζουμε στο ψυγείο για 20-30 λεπτά να κρυώσουν.
- Σε ένα μπολ βάζουμε τη λιωμένη κουβερτούρα. Βουτάμε μέσα στην κουβερτούρα τις μπουκιές της καρύδας, με τη βοήθεια ενός πιρουνιού, και τοποθετούμε ξανά στο ταψί με τη λαδόκολλα.
- Αφήνουμε 5 λεπτά να σταθεροποιηθούν, απλώνουμε τη λευκή κουβερτούρα, το ινδοκάρυδο και σερβίρουμε.