Ώρα για brunch από τα χέρια του Άκη
Τα υλικά που θα χρειαστείται
- 3 αβγά
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 τορτίγια, μεγάλη
- 2 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
- 2 φέτες τυρί, για τοστ
Για το σερβίρισμα
- αγγούρι
- ντοματίνια
Μέθοδος εκτέλεσης
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
- Σε ένα μπολ βάζουμε τα αβγά, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε για να σπάσουν καλά τα αβγά.
- Μεταφέρουμε τα αβγά στο καυτό τηγάνι και τοποθετούμε από πάνω μια τορτίγια. Ψήνουμε για 1-2 λεπτά για να ψηθεί η ομελέτα.
- Γυρνάμε την ομελέτα με την τορτίγια από την άλλη πλευρά και απλώνουμε στη γαλοπούλα και το τυρί. Ψήνουμε για 1 λεπτό.
- Τυλίγουμε σε ρολό και σερβίρουμε με τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και το αγγούρι κομμένο σε στικς.