Μια έξυπνη συνταγή για το Κυριακάτικο τραπέζι.
Υλικά
1 κιλό πατάτες
2 κ.σ. αλάτι χοντρό
ξύσμα και χυμός από 2 πορτοκάλια, ακέρωτα
ξύσμα και χυμός από 2 μανταρίνια, ακέρωτα
3 κ.σ. μουστάρδα
πιπέρι
8 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C.
Πλένουμε καλά και τρίβουμε με το σύρμα της κουζίνας τις πατάτες για να φύγουν τυχόν χώματα.
Τις βράζουμε σε άφθονο αλατισμένο νερό για 10 λεπτά.
Τις βάζουμε σε μεγάλη λεκάνη και τις ανακατεύουμε καλά με τα υπόλοιπα υλικά.
Τις τοποθετούμε σε ταψί και τις ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.