Ένα ιδιαίτερο cheesecake ετοιμάζει σήμερα για τους τηλεθεατές της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος!
Υλικά για το cheesecake:
800 γρ. κατίκι Δομοκού
250 γρ. ζάχαρη
6 αβγά
200 γρ. σοκολάτα
200 γρ. κρέμα γάλακτος
30 γρ. αλεύρι
20 γρ. κακάο
2 κάψουλες βανίλιας
Για τη σάλτσα φρούτων:
300 γρ. κόκκινα φρούτα
50 γρ. ζάχαρη
Ακολουθήστε τις οδηγίες του Χρήστου Βέργαδου και απολαύστε το γευστικό αποτέλεσμα: