Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει στην κουζίνα της «Ελένης» ο σεφ Γιώργος Παπακώστας.
Μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα με σάλτσα μπεαρνέζ, μια συνταγή εύκολη και νόστιμη, για όλα τα γούστα.
Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει στην κουζίνα της «Ελένης» ο σεφ Γιώργος Παπακώστας.
Μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα με σάλτσα μπεαρνέζ, μια συνταγή εύκολη και νόστιμη, για όλα τα γούστα.
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου
Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;
Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου