MediaNews

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει κινέζικες φτερούγες με σάλτσα μελιού και γλυκοπατάτες (Βίντεο)

Ένα ιδιαίτερο πιάτο ετοιμάζει σήμερα  ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος!

Υλικά

  • 1 ατομική συσκευασία κινεζικές φτερούγες κοτόπουλου
  • 2 κ.σ καπνιστή πάπρικα
  • 30 γρ. μέλι
  • 40 ml soya less
  • 2 κ.σ σησαμέλαιο
  • 20 γρ. bbq
  • 1/2 κ.γ μπούκοβο
  • 20 ml μηλόξυδο
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κρεμμύδι
  • 20 γρ. σησάμι
  • 1 κ.γ κουρκουμά
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Κινέζικες φτερούγες με σάλτσα μελιού & γλυκοπατάτες μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που υπόσχεται αποτέλεσμα που σίγουρα θα απολαύσετε!

Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ Τίμου Ζαχαράτου και καλή σας όρεξη!

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version