Video

Ο Χρήστος Βέργαδος ετοιμάζει κρέμα καραμελέ σοκολάτας (Βίντεο)

Ο chef Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι» κρέμα καραμελέ σοκολάτας

Υλικά

Για την καραμέλα:
150γρ. ζάχαρη

30γρ. νερό

Για την κρέμα:

300 γρ. γάλα

150 γρ. κρέμα γάλακτος

3 αυγά

50 γρ. ζάχαρη

70 γρ. σοκολάτα

Ακολουθήστε τις οδηγίες του chef και… καλή σας απόλαυση:

 

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version