Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ο Χρήστος Βέργαδος ετοιμάζει κρέμα καραμελέ σοκολάτας (Βίντεο)

Ο chef Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι» κρέμα καραμελέ σοκολάτας

Υλικά

Για την καραμέλα:
150γρ. ζάχαρη

30γρ. νερό

Για την κρέμα:

300 γρ. γάλα

150 γρ. κρέμα γάλακτος

3 αυγά

50 γρ. ζάχαρη

70 γρ. σοκολάτα

Ακολουθήστε τις οδηγίες του chef και… καλή σας απόλαυση:

 

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου