Μία λαχταριστή συνταγή, με timpano bolognese, ετοίμασε ο σεφ στην κουζίνα της εκπομπής «Ελένη».
Υλικά για τη συνταγή:
- δύο φύλλα σφολιάτας
- 500 γρ. πένες
- 3 αυγά χτυπημένα
- 100 γρ. παρμεζάνα
- 200 γρ. μοτσαρέλα
Υλικά για την μπολωνέζ:
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. σκόρδο
- 700 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
- 3 κ.σ. πελτέ τομάτας
- 1/2 κ.γ. κανέλλα
- 1/2 κ.γ. γαρύφαλλο
- 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 6 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένο
- 3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 100 ml κόκκινο κρασί
- 100 ml γάλα
- 400 γρ. κονσέρβα τομάτα