Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

J2US: Μαρίνα Πατούλη – Στέλιος Διονυσίου το νέο ζευγάρι του show!

Από την αρχή του σόου απόψε ο παρουσιαστής άφηνε να εννοηθεί ότι μας επεφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη που αφορά στο νέο ζευγάρι που μπαίνει στο show.

Γιατί δεν είναι και εύκολο να πείσεις δύο προσωπικότητες σαν τη Μαρίνα Πατούλη και τον Στέλιος Διονυσίου όχι μόνο να πουν το “ναι” για να εμφανίζονται στο συγκεκριμένο σόου τραγουδιού αλλά και να συμπράξουν.

Το αν ταιριάζουν θα το δούμε στην πορεία, όμως σίγουρα ο Στέλιος Διονυσίου ως έμπειρος τραγουδιστής και η Μαρίνα Πατούλη ως καλή και επιμελής μαθήτρια, σίγουρα θα μας χαρίσουν όμορφες μουσικές συγκινήσεις.

Με την αναπλήρωση της θέσης της Ιωάννας Τούνη από τη Λάουρα Νάργιες η οποία θα βρίσκεται στο πλευρό του Νικηφόρου για όσο διάστημα θα χρειαστεί μέχρι -ίσως- να επιστρέψει η ξανθιά Θεσσαλονικιά, και την άφιξη αυτού του ζευγαριού-έκπληξη, το σόου… περνάει σε… άλλη διάσταση!

Η Μαρίνα Πατούλη εμφανίστηκε on stage με μία κατακόκκινη τουαλέτα για να τραγουδήσει μαζί με τον Στέλιο Διονυσίου το “Λεβέντη μου και αλήτη μου” που είχε πρωτοτραγουδήσει η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Δείτε τους στο βίντεο, στην πρώτη τους εμφάνιση στο stage του σόου:

 

https://www.youtube.com/watch?v=EPcsMsXc_88

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου