Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Aπίστευτο κι όμως Ελληνικό – Αύξηση στις πωλήσεις ερωτικών βοηθημάτων εν μέσω καύσωνα

Σε σχέση με τον Ιούλιο του 2023 αύξηση σημείωσαν οι πωλήσεις SEX TOYS οριακή βέβαια της τάξεως του 5% αλλά αυτό είναι παρήγορο σε σχέση με σχετική μείωση που είχαν τα SEX SHOP τον Ιούνιο του 2024

Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά… Μπορεί η γκρίνια να πηγαίνει σύννεφο λόγο των αυξήσεων των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος και του κύματος της ακρίβειας που ταλανίζει την Ελλάδα αλλά και όλη την Ευρώπη, αλλά όπως φαίνεται η Ελληνες είναι ο πιο ερωτικός λαός και για του λόγου του αληθές συνέβη το εξής.
Σε σχέση με τον Ιούλιο του 2023 αύξηση σημείωσαν οι πωλήσεις SEX TOYS οριακή βέβαια της τάξεως του 5% αλλά αυτό είναι παρήγορο σε σχέση με σχετική μείωση που είχαν τα SEX SHOP τον Ιούνιο του 2024 λόγο των μπάνιων του λαού όπως έλεγε ο αήμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου.
Ποιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το Νο1 κατάστημα ηλεκτρονικών πωλήσεων στην Ελλάδα και μετά από επικοινωνία με τον υπεύθυνο του megaloveshop, το ποσοστό αύξησης κυμαίνεται στο +5% με μέσω όρο αγορών τα 67 ευρώ ανά πώληση, σύμφωνα με την google και τα στατιστικά του eshop. Mε πρωταθλήτριες στις πωλήσεις τα μεγάλα αστικά κέντρα. Όπως φαίνεται χρήματα ο λαός δεν είχε να πάει εκδρομές αλλά για ερωτικά προϊόντα σπατάλισε από το ιστεριμά του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου