Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Αξέχαστες διακοπές στη Μήλο με σκάφος χωρίς δίπλωμα

Εκτός από το απίθανο ηλιοβασίλεμα που θα δεις εκεί και ένα σωρό άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις, δεν γίνεται να μην επισκεφτείς και το Κλέφτικο

Έχεις πάει διακοπές στη Μήλο αυτές τις ημέρες ή σκέφτεσαι να πας στο άμεσο μέλλον και αναρωτιέσαι τι πρέπει να κάνεις στο νησί και σε ποια μέρη να πας.

Εκτός από το απίθανο ηλιοβασίλεμα που θα δεις εκεί και ένα σωρό άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις, δεν γίνεται να μην επισκεφτείς και το Κλέφτικο.

Για να βρεθείς στο Κλέφτικο και να απολαύσεις και από κοντά αυτή την ομορφιά, πρέπει να το κάνεις μέσω θαλάσσης. Και σου βρήκαμε όλες τις λεπτομέρειες για να μην ψάχνεσαι καθόλου. Η εμπειρία είναι πραγματικά απίστευτη και θα τη θυμάσαι για χρόνια.

Η εταιρία Summer Stories Rent a Boat την οποία εμπιστεύονται τα τελευταία χρόνια τουρίστες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία σε έναν, πραγματικά μοναδικό προορισμό.

Όπως λοιπόν αναφέρεται και πιο πάνω, μετά από σχετική έρευνα, διαπιστώσαμε ότι ο μόνος τρόπος να επισκεφθούμε το περιβόητο Κλέφτικο, ήταν μέσω θαλάσσης. Καταλήξαμε να νοικιάσουμε, με μικρό κόστος, ένα μικρό σκάφος χωρίς δίπλωμα και η απόφασή μας ήταν η καλύτερη που θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει!

Ο Περικλής μας υποδέχτηκε με χαρά στην παραλία της Φυριπλάκας και μας πρότεινε την καλύτερη διαδρομή, μιας και είναι ντόπιος και γνωρίζει τα πάντα στο νησί. Έτσι, μετά από μια γρήγορη εκπαίδευση που μας έγινε εν πλω, ξεκινήσαμε το ταξίδι μας. Αρχικά, επισκεφτήκαμε την παραλία του Γέροντα, μια μικρή παραλία με καταγάλανα νερά στην οποία κολυμπήσαμε μόνοι μας, καθώς είναι προσβάσιμη μόνο διά θαλάσσης και δεν θα δεις εκεί ποτέ πολυκοσμία.

Μετά από λίγα λεπτά φτάσαμε στο μαγευτικό Κλέφτικο, που δικαίως κάποιοι τα χαρακτηρίζουν ως “Μετέωρα των Κυκλάδων”.

Τα νερά ήταν καταγάλανα και οι σπηλιές προς εξερεύνηση ατελείωτες, γι’ αυτό εξάλλου αποτέλεσε και ορμητήριο πειρατών.

Αφού περάσαμε αρκετή ώρα εξερευνώντας το Κλέφτικο, σειρά είχε η σπηλιά της Συκιάς λίγα μίλια πιο μακριά. Καμία φωτογραφία δεν αντικατοπτρίζει την άγρια ομορφιά της. Μπαίνοντας από μια μικρή είσοδο αντικρίζει κανείς μια τεράστια άσπρη σπηλιά, χωρίς οροφή! Ρίξαμε άγκυρα κοντά στην παραλία και αφού κολυμπήσαμε αρκετά χαζεύοντας τον βυθό, ο οποίος ήταν γεμάτος πολύχρωμες πέτρες, επιχειρήσαμε να ανέβουμε στα βράχια από όπου βγάλαμε τέλειες φωτογραφίες για τα social media και για τα προσωπικά μας άλμπουμ. Έπειτα, αποφασίσαμε να γυρίσουμε πίσω, αφού είχαμε περάσει όλη την ημέρα μας στις καλύτερες παραλίες του νησιού.

Αδιαμφισβήτητα ήταν η καλύτερη μέρα μας στο νησί και το συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Απίστευτη ημέρα, μαγικές εικόνες και αναμνήσεις για μια ζωή!

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να ζήσεις κι εσύ την εμπειρία, ακολουθήστε τον σύνδεσμο: www.summerstories.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου