Connect with us

Hi, what are you looking for?

Radio

Καινούργιες προσθήκες στον 9,84 – Τα σχέδια του Χάρη Δούκα και το προφίλ του δημοτικού ραδιοφώνου

Δείτε το ρεπορτάζ

Τα ρέστα του σε όλα τα επίπεδα παίζει ο Χάρης ∆ούκας όσο πλησιάζουν οι εσωκοµµατικές κάλπες.

Χαρακτηριστικό της προσπάθειάς του να δώσει όσο το δυνατόν πιο ισχυρό στίγµα είναι η απόφασή του να πραγµατοποιήσει ανοίγµατα σε κάθε κατεύθυνση που εξυπηρετεί τις προεκλογικές στοχεύσεις του.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως επισηµαίνουν οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις, εντάσσεται η αξιοποίηση στον «Αθήνα» 9,84 δύο δηµοσιογράφων που, αν και στο παρελθόν είχαν ταυτιστεί µε τον «καραµανλικό» πυρήνα της Ν.∆., ακολούθως -και εν µέσω του γενικότερου κλίµατος που επικρατούσε τότε µεταξύ των δύο συστηµάτων- ανέπτυξαν ισχυρό δίαυλο επικοινωνίας µε τη διακυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και, φυσικά, µε τον άνθρωπο του τότε πρωθυπουργού στα ΜΜΕ, Νίκο Παππά.

Ο λόγος για τον Σεραφείµ Κοτρώτσο και τον Βασίλη Ταλαµάγκα, που, ως γνωστόν, διαθέτουν πλούσια ραδιοφωνική εµπειρία, ενώ συνιστούν ιδιαιτέρως αναγνωρίσιµες φυσιογνωµίες στις δηµοσιογραφικές επάλξεις – και της Κεντροαριστεράς, και δη του ΣΥΡΙΖΑ. Ως εκ τούτου, η περίπτωσή τους συνδυάζεται άψογα µε το αφήγηµα ∆ούκα περί προσέγγισης του συνόλου των δυνάµεων του χώρου, καθώς και τη στόχευση της επικοινωνιακής ενδυνάµωσης της υποψηφιότητας του δηµάρχου Αθηναίων.

Αυτό που µένει να φανεί είναι πώς βλέπουν τις ενέργειες αυτές οι σύµµαχοί του στη δηµαρχία και κυρίως ο Κώστας Ζαχαριάδης, για τον οποίο οι φήµες λένε ότι παρατηρεί πολύ προσεκτικά τη γενικότερη δραστηριότητα του Χάρη ∆ούκα και την επιρροή του στην άσκηση των καθηκόντων του.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 7/9/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου