Connect with us

Hi, what are you looking for?

Radio

Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο μεγάλος τελικός του UEFA Europa Conference League Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Απόψε στις 22.00

Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ θα είναι παρούσα απόψε, Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, στις 22:00, στη μεγάλη στιγμή του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η πρώτη αθλητική ραδιοφωνική συχνότητα της Ελλάδας, που φέτος έκλεισε 31 χρόνια ζωής, θα μεταδώσει μέσα από την AEK ARENA τον μεγάλο τελικό του UEFA Europa Conference League και την προσπάθεια του Ολυμπιακού να κατακτήσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του, με αντίπαλο την ιταλική Φιορεντίνα.

Ο Μπάμπης Παπάζογλου και ο Γιάννης Ράνιος θα βρίσκονται από τις 17:00 εντός του γηπέδου για να μεταφέρουν το κλίμα, ενώ, παράλληλα, το δημοσιογραφικό επιτελείο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και της ΕΡΤ θα βρίσκεται επί ποδός στα σημεία συγκέντρωσης των οπαδών του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, μεταδίδοντας τις εξελίξεις.

Αμέσως μετά τον μεγάλο τελικό, θα ξεκινήσει το «τρίτο ημίχρονο» με τους Λευτέρη Σαρελάκο και Δημήτρη Μαλισιώβα, οι οποίοι θα μεταφέρουν όλα όσα ακολουθήσουν, εντός και εκτός αποδυτηρίων.

Απόψε όλη η φίλαθλη Ελλάδα ακούει ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τον μεγάλο τελικό του UEFA Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου