MediaNews

Survivor: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Γιώργο Ταλάντσεβ – Πιάστηκαν στα χέρια και «πάγωσαν» οι συμπαίκτες τους (Βίντεο)

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ έγιναν μαλλιά κουβάρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άρης Σοϊλέδης ζήτησε από τον Γιώργο Ταλάντσεβ να σέβεται τόσο τον ίδιο όσο και τους συμπαίκτες τους και ιδιαίτερα τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος στην καλύβα. Τότε τα αίματα άναψαν ανάμεσα στους δύο παίκτες, με την κατάσταση να ξεφεύγει εντελώς ενώ παραλίγο να πιαστούν και στα χέρια.

«Θα πρέπει να μάθεις να σέβεσαι. Όταν σου λέω κάτι θα με ακούς. Ο Τάκης είναι 49 ετών. Άμα με γράψει θα τσακωθούμε το κατάλαβες; Δεν είσαι καλά. Για ηρέμησε», είπε εκνευρισμένος ο Άρης Σοϊλέδης.

«Εσύ να σέβεσαι φίλε. Ρε φίλες λες όλη την ώρα βλακείες. Δεν θέλω να ακούω τι λες, να έρθει να μου το πει μπροστά μου. Δεν με ενδιαφέρει τι λες, εγώ θα σε γράψω» είπε εξοργισμένος ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Οι υπόλοιποι παίκτες είχαν παγώσει παρακολουθώντας τον έντονο τσακωμό των συμπαικτών τους, με τον Τάκη να μπαίνει ενδιάμεσα να τους χωρίσει, τότε όμως οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και ξεκίνησαν να γελούν, αφού ήταν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version