Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σασμός: Το σχέδιο εξόντωσης για τους Σταματάκηδες

Ο Σασμός συνεχίζεται με ένα σκοτεινό σχέδιο εξόντωσης…

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς Σασμός. Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες βρίσκονται ακόμα μία φορά στο επίκεντρο μιας και οι συγγενείς του Πετρή θέλουν να εκδικηθούν για τον θάνατό του. Οι Σταματάκηδες μπαίνουν στο στόχαστρο.

Σασμός: Η ζωή του Αστέρη κινδυνεύει

Ο αστυνόμος, ο παπα-Μιχάλης, η Καλλιόπη όπως επίσης και πολλοί κάτοικοι του χωριού πιστεύουν πως οι Βρουλάκηδες θα θελήσουν να εκδικηθούν τους Σταματάκηδες και θα συνεχίσουν τη Βεντέτα.

Όπως γράφει το περιοδικό MYtv, ο Αστέρης μέσα στη φυλακή προσπαθεί να προσαρμοστεί αλλά και να συνυπάρξει με αδίστακτους ανθρώπους όσο πιο διακριτικά γίνεται προκειμένου να μην κινδυνεύσει η ζωή του. Ο νεαρός, όμως, μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς και βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην απελπισία. Βρίσκεται σε απόγνωση και η ανάγκη του να επικοινωνήσει με την Αργυρώ θα τον οδηγήσει σε παράτολμες αποφάσεις και σε συμμαχία με το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο.

Στη φυλακή, όμως, η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, ύστερα από μια επίθεση που δέχτηκε ο Καραπάνος. Η ζωή του Αστέρη κινδυνεύει, καθώς η ένταση ανεβαίνει μετά τον θάνατο του Σερραίου. Ο Καραπάνος προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Αστέρη να είναι προσεκτικός, ενώ, όταν η Καλλιόπη τον επισκέπτεται, κλονίζεται. Ο μεγαλύτερος φόβος της γίνεται πραγματικότητα, καθώς πράγματι ο νεαρός δέχεται μια επίθεση στη φυλακή.

Σασμός: Σκοτεινό σχέδιο δολοφονίας

Ο φόβος κυριεύει τις δύο αντίπαλες οικογένειες του χωριού, που ανησυχούν για χτύπημα αντεκδίκησης από την πλευρά των Βρουλάκηδων, γεγονός που ανησυχεί τόσο τον παπα-Μιχάλη όσο και τον αστυνόμο. Τα ξαδέλφια του Πετρή δεν θα αφήσουν τον θάνατο του νεαρού ατιμώρητο.

Η Καλλιόπη προειδοποιεί τον Μαθιό να προσέχει, καθώς πιστεύει ότι είναι στόχος. Εκείνος παίρνει τις συμβουλές της αψήφιστα και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του. Ωστόσο, αυτό που δεν ξέρει είναι πως την ίδια ώρα κάποιοι επεξεργάζονται ένα σκοτεινό σχέδιο δολοφονίας, με σκοπό την οριστική εξόντωσή του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου