Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος έρχεται όλο και πιο κοντά με την Αθηνά (Βίντεο)

Γη της Ελιάς

Απόψε, στις 21:00, στο MEGA – Δείτε το τρέιλερ

Ανατροπές που αλλάζουν τις ισορροπίες στις ζωές των ηρώων έρχονται απόψε στις 21:00, στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Ακόμα, ο Ιάκωβος περνά χρόνο στο σπίτι της Μαρίας, στο Σούνιο, και έρχεται όλο και πιο κοντά με την Αθηνά. Η Ισμήνη πείθει τον Λυκούργο να κάνουν το τραπέζι στον Κωνσταντίνο. Η Άννα χάνει όλα της τα κέρδη στον τζόγο και ο Πότης προσπαθεί να τη συνετίσει. Η Βασιλική με τον Φίλιππο, πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ανυπομονούν για τη στιγμή που θα γεννηθεί το κοριτσάκι τους. Ο Μάνος αγνοεί την επιθυμία του πατέρα του και περνά ένα βράδυ στο σπίτι της Μαρίνας. Ο Ισίδωρος καλεί τον Γιώργη στο σπίτι του και τον ρωτά ευθέως τι ξέρει για την εξαφάνιση του θησαυρού. Ο Στάθης συναντά την Ιουλία στον δρόμο και τη ρωτά αν είναι πραγματικά ευτυχισμένη με τον Γιώργη. Η Μαργαρίτα με τον Θεοδόση και τον Αλέξη βρίσκουν τον άστεγο που έψαχναν, νεκρό.

Δείτε το τρέιλερ:

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ
Guest: Μαρία Φιλίππου, Σταύρος Λούρας
Και οι: Στέλα Φυρογένη – Στέφανος Κυριακίδης
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού
Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου