MediaNews

Θανάσης Μπέλλος: Εκνευρισμένος με τους ανθρώπους της παραγωγής στο αεροδρόμιο – «Άσε με ήσυχο» (Βίντεο)

Δείτε όσα είπε ο Θανάσης Μπέλλος κατά την επιστροφή του.

Ο Θανάσης Μπέλλος, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor, επέστρεψε χθες το βράδυ στην Ελλάδα. Συνοδευόμενος, όπως όλοι οι παίκτες που αποχωρούν, από ανθρώπους της παραγωγής, αφίχθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου τον περίμεναν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Δεν ήταν, όμως, μόνο οι ρεπόρτερ, αφού και ο γιος του βρισκόταν στο αεροδρόμιο, προκειμένου να τον υποδεχθεί. Μάλιστα, για πρώτη φορά, είδαμε έναν παίκτη να «ξεφεύγει» από τους ανθρώπους της παραγωγής και να αγκαλιάζει έναν δικό του άνθρωπο.

Ο Θανάσης Μπέλλος, όμως, ήταν, ίσως, και ο πρώτος που αψήφισε τους κανονισμούς και μίλησε στους δημοσιογράφους. Ο ίδιος, βέβαια, είχε στην αρχή έναν εκνευρισμό, αλλά παρ’ όλα αυτά απαντούσε στις ερωτήσεις.

https://youtu.be/xY742G44h34

Ο εκνευρισμός, όπως φάνηκε στα πλάνα, ήταν λόγω των ανθρώπων της παραγωγής που τον κρατούσαν από τα χέρια. «Άσε με ήσυχο, ξέρω πολύ καλά να χειρίζομαι τον εαυτό μου», είπε ο Θανάσης Μπέλλος, φανερά εκνευρισμένος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version