Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Οι διπλές καραμπόλες του Κανάκη και η Ζήνα που πάει Αννίτα

κανάκης

Μία παρουσιάστρια, που αγαπώ και εκτιμώ, μου είχε πει πριν από λίγο καιρό πως στο τέλος αυτής της σεζόν νικητής δεν θα είναι αυτός, ο οποίος θα είναι πρώτος σε τηλεθέαση, αλλά όποιος καταφέρει να διατηρήσει την αξιοπρέπειά του. Και είχε απόλυτο δίκιο.

Η τηλεόραση είναι πλέον ένας Γολγοθάς όχι γιατί κάποιοι τον ανεβαίνουν αλλά γιατί καθημερινά κάποιοι σταυρώνονται. Δημόσια και δίχως μέτρο. Μία λάθος λέξη, μία λάθος φράση, μία διατύπωση σε φέρνει αντιμέτωπο με τα τηλεοπτικά ειρηνοδικεία. Από τα οποία φυσικά γεννιούνται όλα τα ανούσια και λανθασμένα πρότυπα.

 

Και κάπου εδώ ας αναρωτηθούμε πόσο σοβαρή είναι μία εταιρεία, η οποία επενδύει την προώθηση του προϊόντος της σε κάποιον που τον ακολουθούν πολλοί στο instagram. Ακου κριτήριο. Θα αγοράσω δηλαδή εγώ καφέ ή κρέμα προσώπου, επειδή κάποιος που μου τον δείχνει και συνήθως αδέξια επιλέχθηκε από την εταιρεία λόγω followers. Οι οποίοι σε κάποιες περιπτώσεις, είδαν ή γυμνό ή φαιδρό και μπήκαν. Όλα λάθος.

Τους ίδιους που αποθεώνει η τηλεόραση Δευτέρα, σταυρώνει την Παρασκευή. Οσο μεγαλύτερη ανοησία ειπωθεί σε συνεντεύξεις τόσο μεγαλύτερη αναπαραγωγή και πάμε πάλι τα ίδια και τα ίδια. Το καλοκαίρι λοιπόν, εδώ είμαστε και καλά να είμαστε θα δούμε ριζικές αλλαγές στα κανάλια και πολύ διαφορετικές επιλογές για την επόμενη σεζόν.

Επιστροφή στα δικά μας. Πόσο ωραία σειρά είναι οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Πόσο μας έλειψε το μεστό σενάριο Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, αγαπημένοι μου. Πόσες υπολανθάνουσες βιτριολικές αιχμές για κάθε είδους σύστημα. Κοινωνικό, οικογενειακό και πολιτικό. Και πόσο εύστοχα μεταφερμένο στο γυαλί. Αργησα λόγω υποχρεώσεων αλλά το είδα και το ευχαριστήθηκα. Ειδικά το σημείο όπου ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης παραπονιέται γιατί ο δήμαρχος δεν του αναθέτει έργα και φέρνει ως παράδειγμα τον «οδοντοτεχνίτη που διορίστηκε από το κόμμα, βρήκε θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και κάθισε δίπλα στον Γιουνκέρ». Καλύτερο κι από καϊμάκι με βύσσινο στην πειραιώτικη Στάνη.

Παρθένα Χοροζίδου, τι ωραία που είσαι στο «Ασε μας, ρε μαμά». Πάντα σπαρταριστή και κωμική θεατρίνα αλλά εδώ υπέροχη.

Ο Αντώνης Κανάκης με τους «Ράδιο Αρβύλα» έρχονται την Δευτέρα στις 8 Νοεμβρίου στις 20.00 στον ΑΝΤ1 και την Παρασκευή 12 του μήνα έρχεται και το «Βινύλιο». «Ηλιος» και «5Χ5» μετακομίζουν αργά το μεσημέρι. Θα δούμε ποιος θα βοηθηθεί και ποιος θα χρειαστεί βοήθεια.

 

Η Ζήνα Κουτσελίνη αύριο καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Κάτι μου λέει ότι θα ειπωθούν πολλά και θα βαρέσουν πολλές καμπάνες…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου