MediaNews

Κύρτσος για δημοσίευμα Καθημερινής: Μοιάζει με «συμβόλαιο»

Στο χθεσινό δημοσίευμα της Καθημερινής απάντησε, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος, χαρακτηρίζοντας το ως:”Κατώτερο του επιπέδου της Καθημερινής το χθεσινό παραπολιτικό σε βάρος μου”.

 

Συμπληρώνει με το tweet του μάλιστα ότι:”5 κιλά λάσπης στο όνομα «κύκλων»& «κάποιων».
Και η αρνητική διαφήμιση,είναι τελικά διαφήμιση”

Σημειώνει ακόμη ότι σίγουρα πάντως αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, ενώ χαρακτηρίζει το δημοσίευμα: “Μοιάζει με «συμβόλαιο»ελπίζω του συντάκτη και όχι της εφημερίδας.”

 

Δείτε το tweet:

Δείτε το χθεσινό δημοσίευμα της Καθημερινής:

Μετακομίζει;

Ο Γιώργος Κύρτσος έχει πληθύνει το τελευταίο διάστημα την κριτική του στη Ν.Δ., ανεβάζοντας διαρκώς και λίγο περισσότερο την αντιπολίτευση. Το Μαξίμου έχει εκνευριστεί και έχει βάλει τον ευρωβουλευτή στην black list, καθιστώντας σχεδόν αδύνατη την ανανέωση της θητείας του στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ και στα εθνικά ψηφοδέλτια δύσκολα θα υπάρξει χώρος.

 

Aυτό δεν σημαίνει πως ο πολύπειρος δημοσιογράφος θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς κάποιοι λένε πως η κριτική που ασκεί είναι για να φτιάξει κλίμα αποχώρησης από τη Ν.Δ. και μεταπήδησης πιο δεξιά. Εξάλλου, έχει υπάρξει στέλεχος του ΛΑΟΣ και σήμερα ένας πρώην βουλευτής του Καρατζαφέρη έχει δικό του κόμμα, που ίσως μπορεί να του εξασφαλίσει μία ακόμη θητεία στις Βρυξέλλες.

Πηγή: kathinerini.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version