Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Alpha: Μιμή Ντενίση και Τάκης Χατζής απόψε στο Direct

Από την Τρίτη 12 Ιανουαρίου και κάθε Τρίτη τα μεσάνυχτα, ο Τάκης Χατζής με το ιδιαίτερο στυλ του, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με προσωπικότητες της τέχνης και της κοινωνικής ζωής σε άκρως αποκαλυπτικές συνεντεύξεις.

 

 

Ο δημοσιογράφος θα υποδεχθεί αυτή την Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, την Μιμή Ντενίση και τον Νίκο Χαρδαλιά στο πρώτο «Τάκης Χατζής Direct» για το 2021.

 

Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα ο Τάκης Χατζής υποδέχεται στο στούντιο της εκπομπής του στον Alpha την Μιμή Ντενίση και τον Νίκο Χαρδαλιά για δύο άκρως αποκαλυπτικές συνεντεύξεις.

 

Η Μιμή Ντενίση στο πρώτο «Τάκης Χατζής Direct» της νέας χρονιάς, απαντάει ευθέως στις «αδιάκριτες» ερωτήσεις του δημοσιογράφου για τους μεγάλους της έρωτες, τους «δυόμιση» γάμους της και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της καθώς και το ποιος θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας της.

 

Στη συνέχεια, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς μιλάει από την πλευρά του για το άνοιγμα των σχολείων και τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί για την εύρυθμη λειτουργία τους και την αποφυγή διασποράς του ιού.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου