MediaNews

Ξεκινά η ενημερωτική καμπάνια για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού (pic)

Οι πρώτες δόσεις του εμβολίου, που θα έχει και καταλυτικό ρόλο στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, έφτασαν χθες στην Ελλάδα. Ενώ αύριο αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρώτοι εμβολιασμοί, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας να κάνουν την αρχή.

 

Παράλληλα, ξεκινά και η ενημερωτική καμπάνια από το Υπουργείο Υγείας για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών ώστε να πεισθούν όλο και περισσότεροι, να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Ένα εμβόλιο, το οποίο δεν θα είναι υποχρεωτικό, αλλά είναι απαραίτητο για να επιτευχθεί η ανοσία του πληθυσμού και να αντιμετωπιστεί η πανδημία συνολικά.

 

Έτσι δημοσιεύθηκε η απόφαση για την έναρξη της ενημερωτικής καμπάνιας, η οποία αφορά την πληροφόρησης των πολιτών ως προς όλα τα επιμέρους ζητήματα που σχετίζονται με τον εμβολιασμό τους, τα οφέλη, τα μέτρα προστασίας, τη διαδικασία, καθώς και την ασφαλή και σύμφωνη με τον κρατικό προγραμματισμό συμμετοχή τους στον εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού COVID-19. Η ενημερωτική καμπάνια θα διεξαχθεί μέσω όλων των Μέσων Ενημέρωσης, την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τον έντυπο τύπο και τον ηλεκτρονικό τύπο. Το συνολικό κόστος ανέρχεται στα  14.919.354,80 ευρώ, ενώ η διάρκεια της ορίζεται μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021.

 

Δείτε εδώ την απόφαση:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version