MediaNews

H Ντέπυ Γκολεμά από αυτό το Σάββατο στα Παραπολιτικά 90,1

Νέα εκπομπή στα Παραπολιτικά 90,1 από αυτό το Σάββατο, στις 11 το μεσημέρι, με την μοναδική Ντέπυ Γκολεμά! “Αυτή η μάσκα μένει” και με το γνωστό “γλυκό” της στυλ θα σχολιάζει και θα… καυτηριάζει σημεία των καιρών κι όχι μόνο!

 

Καλεσμένες στην πρώτη εκπομπή θα είναι, η αγαπημένη σεναριογράφος Μυρτώ Κοντοβά, η οποία θα μας πει τα πάντα για το νέο σίριαλ του MEGA “Σχεδόν ενήλικες”, μια σύγχρονη κωμωδία που αρχίζει τέλος Οκτώβρη, και η πρωταγωνίστρια στις “Άγριες Μέλισσες”, Κατερίνα Διδασκάλου!

 

Η γνωστή ηθοποιός θα μας μιλήσει για την αγαπημένη σειρά, την τηλεόραση, το θέατρο αλλά και για την πρώτη θεατρική παράσταση που θα δούμε φέτος στο Μέγαρο Μουσικής, η «Ιστορία του στρατιώτη», στην οποία και θα πρωταγωνιστεί!

 

Συντονιστείτε όλοι, γιατί είναι μια εκπομπή που θα… συζητηθεί!  Πού αλλού; Μόνο στα Παραπολιτικά 90,1!

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version