MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

-Αποχωρεί από τις Αττικές Εκδόσεις του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου ο υπεύθυνος κυκλοφορίας Μιλτιάδης Ηλιόπουλος

 

 

-Ενας από τους βασικούς πελάτες της υπό ειδική (πλέον) διαχείριση «Ναυτεμπορικής» είναι η Εστία Εκδοτική του μεγαλοεκδότη Ιωάννη Φιλιππάκη. Ως γνωστόν, στο πιεστήριο της εκτυπωτικής μονάδας της οικογένειας Αθανασιάδου τυπώνονται οι εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Espresso». Με δεδομένο ότι με απόφαση δικαστηρίου έχει ανατεθεί στην Grant Thornton και στο δικηγορικό γραφείο Αγγελίδη η διαδικασία της εκκαθάρισης εν λειτουργία, εκτιμάται ότι θα υπάρξει άμεσα μέριμνα και για τις ενδεχόμενες οφειλές που θα έχει η Εστία Επενδυτική προς τη «Ναυτεμπορική».

 

-Σε συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη του Action24, Διονύση Παναγιωτάκη, βρίσκεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας

 

 

-Δυναμικά ξεκινά η σεζόν για την glomex, με εμπλουτισμένο περιεχόμενο, διευρυμένη κάλυψη κοινού και ακόμα μία σημαντική συνεργασία, καθώς στο premium B2B Βίντεο Οικοσύστημα εντάχθηκε και ο τηλεοπτικόςσταθμός Μega.

 

-Εκτός από τη θέση του διευθυντή στο γραφείο του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, ο δημοσιογράφος Χρήστος Μπάρλας ξεκίνησε συνεργασία και με τον όμιλο Liquid Media του Ροδόλφου Οντόνι. Ο συνάδελφος θα κατέχει τη θέση του συμβούλου διοίκησης για την ανάπτυξη των brands.

 

-Στο επιτελείο της Γιάννας Αγγελοπούλου προστέθηκε εσχάτως ο πρώην διευθυντής Ειδήσεων του Open Δημήτρης Μιχαλέλης.

 

-Κανονικά και με τον νόμο διαφημίζεται στην κρατική ΕΡΤ η εφημερίδα «Δημοκρατία» του μεγαλοεκδότη Ιωάννη Φιλιππάκη. Η εξέλιξη αυτή καταδεικνύει πόσο ανοιχτόμυαλη είναι η διοίκηση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, που μπροστά στα έσοδα παραβλέπει το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση.

 

-Οι συναρµόδιοι υπουργοί Εργασίας και Ενηµέρωσης θα αποφασίσουν για τον ελάχιστο αριθµό εργαζοµένων ανά περιφερειακό σταθµό, κατόπιν διαβούλευσης.

 

-Μετά τις 10 Οκτωβρίου θα παραδοθεί το ενιαίο newsroom στο Ραδιοµέγαρο, στο οποίο προβλέπεται να στεγαστούν όλοι οι δηµοσιογράφοι της ΕΡΤ και το οποίο αποτελεί βασικό στοίχηµα της παρούσας διοίκησης.

 

-Ζωηρό και έμπρακτο ενδιαφέρον για την απόκτηση του site της «Ναυτεμπορικής» επιδεικνύει ο ιδιοκτήτης του bankingnews, Πέτρος Λεωτσάκος. Ο δημοσιογράφος, που έχει εκδηλώσει εδώ και καιρό τη σχετική πρόθεση, τώρα, που ξεκίνησε και επισήμως η διαδικασία της εκκαθάρισης εν λειτουργία, δηλώνει πανέτοιμος να διεκδικήσει το συγκεκριμένο asset της «Ναυτεμπορικής».

 

 

– Με νέες, πρωτότυπες παραγωγές και συμπαραγωγές της Cosmote TV ξεκινά η τηλεοπτική σεζόν στο Cosmote History HD. Από τα ερευνητικά ρεπορτάζ της «Μηχανής του Χρόνου», που επιστρέφει με νέα επεισόδια, και το docudrama «Η τελευταία νύχτα» για τον Ιωάννη Καποδίστρια, το οποίο συμμετείχε στο 22ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, μέχρι την πρώτη διεθνή συμπαραγωγή της Cosmote TV με το «National Geographic» για τα σπουδαία ευρήματα στην Κέρο.

 

-Η κυβέρνηση δίνει τη δυνατότητα στο ΕΣΡ να προσδιορίζει με απόφαση των μελών του το ύψος των πρόσθετων αμοιβών των πάσης  φύσεως επιτροπών και ομάδων εργασίας για την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Οι πόροι αυτοί δεν θα προέρχονται από τον προϋπολογισμό, αλλά από τα τέλη της αδειοδότησης που θα αντιστοιχούν στο Συμβούλιο.

 

-Την υποστήριξή της στον µη κερδοσκοπικό οργανισµό «Το Χαµόγελο του Παιδιού» προσέφερε η Xerox Hellas µέσω της καµπάνιας της «Printing Smiles», στο πλαίσιο του οποίου δώρισε µέρος των εσόδων από την πώληση επιλεγµένων Α4 εκτυπωτών, µε αποτέλεσµα τη συγκέντρωση του ποσού μτων 10.000 ευρώ.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version