Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στον Sportfm η πρεμιέρα της Super League

Και το φετινό πρωτάθλημα, ζήσε το στο ΣΠΟΡ FM.Ανοίγει η αυλαία της Super League και συ δεν ξεκολλάς από τους 94,6. Το πρόγραμμα αρχίζει την Παρασκευή με τη Θεσσαλονίκη να… εγκαινιάζει τη νέα σεζόν. Στις 18:15 ο Άρης υποδέχεται τη Λαμία και ο Αλέξης Σαββόπουλος θα περιγράψει από το «Κλεάνθης Βικελίδης» την εναρκτήρια αναμέτρηση.

 

Στις 20:30 το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον παραμένει στην πόλη και πιο συγκεκριμένα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΛ, πριν τη σημαντική του μάχη κόντρα στην Μπενφίκα για τον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Περιγράφει ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

 

Το Σάββατο στις 18:00 έχουν την… πρεμιέρα τους και ο ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό. Στη μετάδοση του αγώνα από το «Θ. Βαρδινογιάννης» θα είναι ο ανταποκριτής μας, Μάνος Σουργιάς.

 

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει τις φετινές του υποχρεώσεις στην Τρίπολη. Την Κυριακή στις 20:30 οι «πράσινοι» φιλοξενούνται από τον Αστέρα, ίσως στο πιο ενδιαφέρον ματς του τριημέρου για το πρωτάθλημα της Super League. Στην περιγραφή του αγώνα, ο απεσταλμένος μας, Νίκος Παγκάκης.

 

Δύο ώρες νωρίτερα, ο Παύλος Κουστέρης θα περιγράψει από το Περιστέρι το παιχνίδι Ατρόμητος – Βόλος.

 

 

Και αυτό το πρωτάθλημα άκουσέ το εδώ, στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου